maanantai 1. elokuuta 2022

Heinäkuun viimeinen päivä uimarannalla - Elokuun ensimmäinen päivä huvipuistossa

Heinäkuun viimeisenä päivänä keksimme ex tempore Pekan töiden jälkeen, että lähdetään lasten kanssa uimarannalle. Emme olleet käyneet vielä kertaakaan rannalla johtuen minun kiputilanteestani. Nyt onneksi kykenen paremmin liikkumaan ja juuri siksi päätimme, että kyllä rannalla on käytävä ennen kuin tytöillä loppuu kesäloma. Siis nyt ennen kuin on liian myöhäistä. 


H ei halunnut kuitenkaan lähteä meidän mukaan, vaan jäi mielummin kavereiden kanssa. Miten hänestä on tullutkin jo näin isotyttö? Siispä lähdimme läheiselle rannalle pienempien kanssa.V:lla ja L:llä oli hauskoja vesi- ja hiekkaleikkejä. Oli myös mielenkiintoista seurata sorsien uiskentelua ja vaakkumista. Kotona oli lämmintä ja aurinko paistoi lähtiessä. Kuitenkin tummia pilviä alkoi aika äkkiä kertymään ja tuuli voimistui. Ehdimme onneksi monenlaista tehdä ennen rannalta lähtöä, vaikka V olisi vielä halunnut jatkaa leikkejä. Hetki lähdömme jälkeen alkoi satamaan. Lähdimme siis juuri oikeaan aikaan, hih.


Elokuun ensimmäisenä päivänä suuntasimme Tykkimäkeen. Tällä kertaa vain minä, V ja S-kummi, tyttöporukalla. H oli aiemmin kesällä käynyt Tykkimäessä kavereiden kanssa, joten nyt oli V:n vuoro päästä huvittelemaan. V hihkui riemusta. Oli hauskaa käydä kaikissa pienten laitteissa, paras niistä oli avaruuslaite Meteoriitti. Hauskaa oli myös käydä safariajelulla, katsoa minimaatilalla eläimiä, mm hoivata lampaita ja syödä hattaraa. Reissun kohokohta taisi kuitenkin olla se kun V kävi väärinpäintalossa S-kummin kanssa. Se oli ehkä myös kummille hauskin juttu, hih. 


Olipas erikoista olla menossa vain yhden lapsen kanssa, hih. Ostimme V:lle vähän edullisemman iltarannekkeen, huvitteluaikaa oli meillä reilu pari tuntia. Siinä ehti tekemään monenlaista, mutta silti tuntui, että aika meni kuitenkin vähän liian nopeasti, hih. Kotiin lähtiessä porteilla jaettiin Dumlekaurajuomaa mistä V tykkää todella paljon. Hauska yllätys! Meillä oli kiva tyttöjenpäivä Tykkimäessä. Kiitos S seurasta! Iso peukku sille, että Tykkimäkeen ei ole sisäänpääsymaksua! 👍

Koska kesäkuu ja melkein koko heinäkuu meni minulla vain lepäilyyn, selviämiseen kovien kipujen kanssa ja toipumiseen, meillä on nyt kiire tekemään vielä kivoja kesälomajuttuja ennen koulun ja kerhon jatkumista. Nyt olen päässyt käymään uimarannalla ja huvipuistossa. Jee! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡