torstai 15. syyskuuta 2022

100 päivää jouluun

Vaikka nyt on vasta syyskuu, niin täytyy myöntää, että kyllä se joulu jo mielessä on. Oikeastaan ollut koko vuoden. Päätin viime vuodesta johtuen, että tänä vuonna teen ja ostelen lahjoja pitkin vuotta, hyödyntäen mahdollisimman paljon alennuksia ja niin olen tehnytkin. Puolet joululahjoista on jo ostettu, osa jopa -70% alennuksella. 


Rakastan joulua, siihen liittyviä kivoja perinteitä ja tunnelmaa. En kuitenkaan vielä tässä vaiheessa fiilistele joulua muuten kuin miettimällä lahjoja ja koristeita. Ennen joulua meidän perheessä juhlitaan halloweenia.


Odotan jouluun liittyviä kivoja puuhia kuten pipareiden ja joulutorttujen paistamista, kodin koristelua, joululaulujen kuuntelua, lahjojen paketointia, jouluisia askarteluita... En halua kuitenkaan fiilistellä joulua liian aikaisin. Meidän perheen joulujutut alkavat yleensä marraskuun lopussa, esikoisen synttäreiden jälkeen. Silloin minulla on lupa jouluttaa, hih. Jokainen saa juhlia ja fiilistellä joulua milloin haluaa, mutta meille on sopinut parhaiten aloittaa jouluhulinat vasta marraskuun lopulla/joulukuun alussa.


Tämän vuoden joulusta on tulossa todella ihana ja spessu. Olen melko varma siitä. Tärkeintä tulee olemaan rakkaiden kanssa vietetty aika, lasten ilo ja mukavat yhteiset puuhat. Tälle joululle on tiedossa meidän kotiin myös muutamia uusia juttuja, kuulette niistä lisää sitten lähempänä. Toivon, että jouluna olisi lunta. (Tämän postauksen kuvat on otettu viime vuonna, joulukuussa 2021) Vaikka joulu jo mielessä onkin, nautin ensin kivoista syksyisistä jutuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡