keskiviikko 7. syyskuuta 2022

Ihana syksyinen perinne: retki auringonkukkapellolle

Meidän syksyisiin perinteisiin kuuluu mm. retki auringonkukkapellolle. Kävin tänään Pekan ja pikkuisten kanssa ihmettelemässä ja ihastelemassa auringonkukkia. Vähän myös keräämässä niitä ja ottamassa muutamia kuvia muistoksi. Tältä pellolta kukkia saa kerätä. Se sijaitsee kätevästi Kouvolasta Valkealaan vievän tien varrella. 

Tänä vuonna (ehkä kuumasta kesästä johtuen?) auringonkukat olivat melko pieniä. Kauniita silti. Kukkia oli vielä aika paljon, mutta silti kuvausmiljöö ei ehkä ollut paras mahdollinen. Lisäksi ampiaisia ja kimalaisia oli liikkeellä yllättävän paljon. Kuvia tuli otettua vähemmän kuin aiempina vuosina. Ehkä tänään oli myös vähän levotonta porukkaa eikä kuvaushommat niin paljon kiinnostaneet, ei äitiä eikä lapsia, heh. Pääasia, että saimme ihania kukkia maljakkoon kotia koristamaan.

Tälläiset jutut ovat niitä elämän pieniä iloja, ihania piristyksiä arkeen. Kauniit kukat ilahduttavat ja retket on aina hauskoja. Kivaa kun isi on tämän viikon kesälomalla ja meillä on paljon yhteistä aikaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡