sunnuntai 5. maaliskuuta 2023

Meidän talviloma

Meidän talvilomalla oli löhöilyä, ulkoilua, herkuttelua, yhdessä pelaamista, shoppailua, saunomista ja kylpemistä. Parasta oli tietenkin yhdessä vietetty aika ja se kun herätyskelloa ei tarvittu. 


Tietysti lapsille loman kohokohta oli päästä mummille ja ukille yökylään. He tekivät siellä kaikkea hauskaa: mm he kävivät pulkalla erilaisissa puistoissa, leikkivät eri leluilla kuin kotona, rapsuttelivat koiria, herkuttelivat ja katsoivat elokuvaa. Pääsivät viettämään laatuaikaa mummin ja ukin kanssa. Hauskaa! 


Meidän vanhempien kohokohta lomalla oli päästä pitkästä aikaa kahdestaan reissuun. Pekka sai vanhemmiltaan 30v lahjaksi syksyllä parin päivän kylpylälomalahjakortin kahdelle. Nyt talvilomalla oli hyvä tilaisuus lähteä reissuun. Kylpyläloma oli täydellinen syntymäpäivälahja Pekalle. Kiitos vielä! Meillä oli ihana, rentouttava ja elämyksellinen reissu. Uimme, retkeilimme luonnossa, herkuttelimme, lepäsimme ja kävimme keilaamassa. Nautimme hiljaisuudesta, kiireettömyydestä ja toistemme seurasta. Täällä pääset lukemaan enemmän reissustamme ja katsomaan enemmän kuvia.


Loman alussa kävimme Veturissa ostoksilla, lapset saivat mammalta ja papalta vähän lomarahaa. H osti pehmolelun ja kindermunia, V osti prinsessamekon ja L kirjan. He saivat valita ostoksensa itse. Pekka teki poikien päiväreissun Tampereelle, he kävivät Plevnan panimolla ja katsomassa Ilves-Kookoo matsin. Esikoisen kaveri oli meillä yökylässä, se oli H:n mielestä tosi hauskaa. Minä vietin ystäväni S:n kanssa kivan tyttöjen päivän, kun kiersimme Kouvolan kirppareita ja kävin kampaajalla. Tein kivoja pieniä kirpparilöytöjä: kummituskoristeen (halloweenia varten) 1€, pieni merenneito Pärsky pehmolelun 70snt ja violettia nauhaa rulla 1.50€ (aion tehdä siitä fibromyalgia nauhoja) Perheenä vierailimme isovanhempieni S-mamman ja P-papan luona, vaihdoimme kuulumisia, lapset leikkivät siellä olevilla leluilla ja herkuttelimme. V näytti niin upealta uudessa prinsessamekossaan. Hän on pitänyt sitä päällä melkein joka päivä. Lapset soittelivat videopuheluita mamman ja papan (minun vanhempieni) kanssa. Viimeisenä lomapäivänä herkuttelimme Pekan tekemillä hamppareilla.

Hiihtolomalla on tietenkin myös hiihdetty, pulkkailtu ja leikitty lumessa. Nautittu talvesta ja lumesta vielä kun voidaan. 

Lomalla tuli myös siivottua kaappeja ja järjesteltyä tavaroita. Maaliskuu on minun synttärikuukausi, sen kunniaksi innostuin vaihtamaan muumihyllyyn mustavalkoisia mukeja ja paljon Marimekkoa, hih. Koko perheen yhteinen loma teki hyvää. Meillä oli kiva ja vauhdikas loma, mutta tietenkin myös tarpeeksi lepoa. Fibromyalgian takia tekemiset täytyy miettiä niin, että jaksan, sopivasti tekemisiä ja lepoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡