keskiviikko 24. toukokuuta 2023

Meidän kerholaisella alkoi kesäloma

Meidän kerholaisella oli eilen viimeinen kerhopäivä. Hänellä on kerhossa maailman ihanimmat ohjaajat, he keksivät aina lapsille hauskaa tekemistä, sylittelevät ja ovat aidosti läsnä. Kerhovuoden aikana kerholaiset tekivät retkiä kirkkoon ja metsään, ulkoilivat kerhon pihalla missä on paljon hauskaa tekemistä, he kävivät pulkkamäessä, paistoivat pullaa ja pipareita, oli nukketeatteria, monia ihania askarteluja, yhteisiä leikkejä, lauluja, naamiaisia ja lelupäiviä +. Lapsia muistettiin pienillä yllätyksillä jouluna ja pääsiäisenä, myös nyt kun kerho päättyi, kiitos kiitos! V:lla on kivoja kerhokavereita, hän puhuu heistä kotona niin iloisesti ja kertoo kaikista kivoista leikeistä. Vaikka kesälomalla on tietenkin kivaa, kerho-ohjaajia ja kavereita tulee varmasti ikävä. Onneksi kerho taas syksyllä jatkuu.


Kesäloma alkoi hauskasti kun mamma vei meidät kirpparikierrokselle, teimme kivoja lelulöytöjä. 10€ ostimme kolme lol surprise hahmoa, puhuvan toot toot drivers auton sekä pienen söpö Peppi Pitkätossu pehmolelun mikä päätyi heti unikaveriksi. Etsinnässä oli poitsulle vaatteita, mutta niitä ei oikein löytynyt. Onneksi mamma löysi hänelle hauskan Lego batman paidan. Kirpparikierroksen jälkeen oli uusilla leluilla leikkimistä kavereiden kanssa.  Illalla kävimme koko perhe puistossa leikkimässä, haimme ruokaa ja herkuttelimme.


Tänäänkin on ollut ihana aurinkoinen päivä. Olemme yhdessä leikkineet ulkona hiekkalaatikolla ja leikkimökissä, pompittu trampalla, piirretty katuliiduilla, puhallettu saippuakuplia, kasteltu kukkia ja leikitty vesileikkejä meidän hauskalla vesileikkipöydällä. Kivaa, kun saimme S-kummin meille kylään. Tietenkin myös tänään söimme jäätelöä. Ihanaa kun kesä tulee!


V on innoissaan kesälomasta. Hän odottaa eniten reissuamme muumimaailmaan. Meidän piti mennä sinne viime vuonna, mutta pahan kiputilanteeni takia emme päässeet viime kesänä minnekään reissuun. Toivon todella, että tänä kesänä meidän suunnittelemat reissut toteutuvat. V odottaa innoissaan myös mökkeilyä ja sitä että pääsee uimarannalle sekä leikkejä kavereiden kanssa. Hän aikoo syödä kesällä paljon jäätelöä, mansikoita ja mustikoita. Kuulostaa hyvältä, nam! Ei enää kauaa, niin sitten saamme myös H:n meidän kanssa kesälomalle. Siitä muutama viikko, niin sitten saamme myös isin kesälomalle. Hauskaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡