tiistai 16. toukokuuta 2023

Pekan viimeiset isyysvapaat - Meillä oli tosi huonoa tuuria

En voi uskoa miten huono tuuri meillä oli Pekan isyysvapaiden suhteen. Kahden viikon aikana meillä oli riesana sekä flunssa, että noro. Emme päässeet tekemään meidän pieniä reissuja mitä olimme suunnitelleet. Olisi ollut niin kiva päästä lasten kanssa pitkästä aikaa Sea Lifeen kaloja ihmettelemään, Launeen perhepuistoon leikkimään ja mökille saunomaan. No... ne kokemukset jäävät johonkin toiseen kertaan. Olisi ollut myös kiva kyläillä ja nähdä enemmän ihmisiä. Olis ollut kiva, että olisimme kaikki saaneet kunnolla levättyä ja nukuttua. Ei siitä mihinkään pääse, että meitä kaikkia harmittaa. Tämä Pekan kahden viikon isyysvapaapätkä oli nimittäin Pekan viimeinen isyysvapaapätkä koskaan. Kunpa olisimme olleet terveinä, mutta eihän tälle sairastelulle mitään mahtanut. 


Vaikka isyysvapaat eivät menneet ihan niin kuin olisimme toivoneet, tärkein asia toteutui: Pekka sai olla paljon lasten kanssa ja meillä oli paljon perheen keskeistä laatuaikaa. Kävimme erilaisissa leikkipuistoissa leikkimässä, metsässä ihmettelemässä ja leikimme paljon omalla pihalla. Haravoimme, ostimme ja istutimme kesäkukkia. Pekka maalasi meidän pihakalusteita sekä leikkimökkiä sekä kunnosti isovanhempieni vanhan pihakeinun. Niistä tuli ihan kuin uusia, vau! Juhlimme vappua, söimme jäätelöä, saunoimme, leikimme piilosta, H:llä oli nimipäivä, katsoimme elokuvia, pelasimme pleikkaria ja lautapelejä, fiilistelimme euroviisuja ja juhlimme äitienpäivää. Tarkoitus oli juhlia meidän tyttöjen yhteisiä nimipäiväjuhlia, mutta ne jouduttiin sairastelujemme takia perumaan. 


Onneksi Pekalla muutamien viikkojen päästä alkaa kesäloma. Pitäkää kaikki meille peukkuja pystyssä, että olisimme silloin terveitä ja kiputilanteeni olisi hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡