torstai 13. lokakuuta 2016

Helmin Muumimukit

Kaikki varmaan tietävät miten pidän Muumeista ja että Arabian Muumimukit ovat minulle tärkeitä. Keräilijänä en halua ottaa riskiä, että Helmi rikkoisi mukejani vahingossa tai suutuspäissään. Helmillä on tällä hetkellä omat Muumimukinsa, Helmi on saanut lahjaksi kaksi Muurlan emalimukia. Ne ovat ihastuttavia, kevyitä ja ne eivät mene rikki rajummassakaan käytössä. Olemme käyttäneet näitä ihania mukeja myös marja/herkkukippona, Helmi on voinut itse napsia herkkuja suoraan omasta kupista.


Meiltä löytyy kaksi isompaakin Muurlan Muumimukia, toisen olen saanut lahjaksi ja toinen ostettiin itse. Näihin vähän isompiin mukeihin on myynnissä kansia, joten mukit ovat näppäriä ottaa mukaan tai jos ei muuten halua että juoma läikkyy. Helmi on näistä isommistakin mukeista juonut pillin kanssa, kansi on siinä mielessä tosi kätevä, että vaikka Helmi kallistaisi mukia, niin juoma ei valu ulos. On kyllä kiva, että näitä Muumimukeja Helmikin voi käyttää, ei tarvitse pelätä että ne menisivät rikki. Muurla on tehny paljon erilaisia Muumimukeja, meiltä löytyy lasten koossa Pikku Myy ja Niiskuneiti ja vähän isommassa koossa Muumimamma ja kaunis joulumuki.
Tarkoitus olisi jossain vaiheessa tehdä postaus myös minun Muumikokoelmastani. Arabian Muumimukeja on kerääntynyt jo useita kymmeniä (53kpl) ja minulla on myös muita ihania Muumiastioita. Ehkä haluan vielä vähän kasvattaa kokoelmaani ennen kuin esittelen sen teille, hih. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡