maanantai 17. lokakuuta 2016

Helmin syyskamppeet

Ostin Helmille jo kauan haaveilemani Mini Rodinin Pico -haalarin, tietysti vaaleanpunaisena, hih. Satuin selailemaan nettisivuja juuri oikeaan aikaan, sillä alkusyksystä löysin täältä tämän kyseisen haalarin puoleen hintaan. En jäänyt miettimään vaan laitoin silloin haalarin heti tilaukseen. Tässä haalarissa minua viehättää sen yksinkertaisuus ja kaunis hempeän vaaleanpunainen sävy. Haalari on ihanan tyttömäinen ja kooltaan sopivan iso. Eli haalarin alle mahtuu välihaalari ja olemme melko varmoja, että tämä kyseinen haalari mahtuu Helmin päälle myös ensi syksynä. Olemme aina ostaneet Helmille vaatteita, jotka olisivat mahdollisimman pitkäikäisiä ja ne olisivat Helmillä käytössä mahdollisimman kauan, olematta kuitenkaan liian isoja. Mini Rodinin vaatteet ovat melko arvokkaita, joten minulla kävi aikamoinen tuuri, että satuin saamaan Helmille tämän ihanan haalarin puoleen hintaan. Haalari onkin ollut tänä syksynä jo kovassa käytössä ja se päällä on syntynyt jo monet kivat leikit.

Olen tilannut Helmille monenlaisia pipoja syksyä ja talvea varten. Tilasin Zarasta Helmille kuvissa näkyvät villapipot ja tuubihuivit. Harmaat lapaset on ostettu H&M:stä, samoin nuo ihanat mustat nilkkurit. Ostin vaaleanpunaisen haalarin kanssa neutraaleja, valkoisia ja harmaita asusteita, sillä minusta ne mätsäävät toistensa kanssa todella hyvin. Nämä pipot, huivit ja lapaset ovat kauniita ja sopivat yhteen minkä tahansa haalarin/takin kanssa ja ovat siksi mielestäni todella käytännöllisiä.

Helmi on aina niin kaunis, ihana ja kuvauksellinen. Äitinä koen onnistuneeni, kun Helmi on niin iloinen ja onnellinen tyttö. Ihan pienetkin asiat tekevät Helmin onnelliseksi. Helmi saa joka päivä suukkoja, me sylitellään ja leikitään kaikkia kivoja leikkejä. Olemme Pekan kanssa läsnä ja rakastamme Helmiä juuri sellaisena kuin hän on. Olen todennut että suukkoja ja haleja ei voi koskaan antaa liikaa (paitsi tietenkin silloin jos lapsi ei halua että häntä suukotetaan tai halitaan). Tosiaan se on sanomattakin selvää, että Helmi on meille äärettömän rakas, mutta kerromme sen silti Helmille joka päivä. Olen niin iloinen, että lapseni on ja kokee olevansa onnellinen ja rakastettu, koska se on juuri sitä mitä haluan ja toivon Helmin elämältä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡