keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Arksie - Ihana pandahaalari

Ihastelin uuden suomalaisen lastevaatemerkki Arksien suloisia eläinhalaareita. Mielestäni lapset näyttävät niin söpöiltä eläimiksi pukeutuneina. Helmillä on ollut monenlaisia eläinasusteita, hattuja ja ulkovaatteita, mutta sopivaa eläinvaatetta sisäleikkeihin emme olleet aiemmin löytäneet. Pystyn siis samaistumaan tähän Arksien tarinaan siitä, miten he toivoivat löytävänsä esikoiselleen pehmeää ja suloista eläinhaalaria, mutta juuri sopivaa ei löytynyt. Ja siitä ajatuksesta luomupuuvillaiset, allergiaystävälliset Arksie-eläinhaalarit saivat alkunsa.


Arksie on uusi helsinkiläinen lastenvaatemerkki, joka valmistaa luomupuuvillaisia suloisia eläinhaalareita, mm. tämän ihanan pandahaalarin, jonka he lähettivät meille. Haalareiden tärkeimmät ominaisuuset ovat: söpöys, korkealaatu ja käytännöllisyys. Haalarit suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Virossa pienellä tehtaalla, joka omaa samat arvot Arksien kanssa. Lisää tietoa ihanista eläinhaalareista löydät täältä.


Helmi tykkää todella paljon uudesta ihanasta panda-asustaan. Hän ihasteli peilistä päällään olevaa pehmeää haalaria ja totesi innoissaan "vau, puu puu panta haa-ai" (Kung Fu Panda haalari), hih. Haalari onkin todella suloinen, yksinkertaisen tyylikäs ja siinä on kivoja yksityiskohtia. Mm. edessä oleva tasku, jonne saa laitettua leluja jemmaan sekä hauskat pandan korvat ja -häntä. Tämä haalari tuli myyntiin juuri sopivaan aikaan, sillä se on mukavan lämmin vaate nyt syksyllä ja tulevana talvena. 

Pandakuosi viehättää minua todella paljon yksinkertaisuudellaan ja ajattomuudellaan, se on myös omalla tavallaan lapsenmielinen ja söpö. Olen huomannut, että meille on alkanut kertymään monenlaisia ihania pandajuttuja ja on mukavaa, että tämä haalari on yksi niistä, hih. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡