torstai 7. syyskuuta 2017

Heijastimien ansiosta meidät huomataan pimeässä

Kiddex otti minuun aiemmin yhteyttä ja tiedusteli olisinko kiinnostunut kirjoittamaan Pogu-heijastimista. Kirjoitan tästä aiheesta enemmän kuin mielelläni, sillä näin syksyn saapuessa on hyvä muistuttaa heijastimien käytöstä. Se on oikeasti edullinen tapa turvata kulku liikenteessä, heijastimien ansiosta meidät huomataan pimeässä.


On nimittäin taas se aika vuodesta kun illat pimenevät ja heijastimien käyttö on ajankohtaista. Itse niin autoilevana kuin liikenteessä paljon kävellen/rattaiden kanssa liikkuvana pidän sitä erittäin tärkeänä, että pimeässä erottuu. Heijastimet luovat turvallisemman olon, kun tiedän, että minut ja lapseni huomataan helpommin.Pogu-heijastimet ovat kivannäköisiä, käytännöllisiä ja ne saa helposti kiinnitettyä ulkovaatteisiin. Heijastinmalleja on monenlaisia kuten: vetoketjuun ja kenkiin kiinnitettävät heijastimet, näppärät käsivarsiheijastimet sekä heijastintarrat, jotka voi helposti kiinnittää niin takkeihin, housuihin kuin haalareihinkin. Jos haluaa varmistaa, että ne pysyvät vaatteissa paremmin ne voi silittää kiinni silitysraudalla. On myös heijastintarroja, jotka voi kiinnittää vaunuihin ja rattaisiin. Kätevää eikö?
Helmistä oli hauskaa, kun uudet kivat heijastimet pääsivät koristamaan haalareita. Kiinnitimme heijastimet yhdessä, tutkimme miltä ne näyttävät. Kerroin, että mitä enemmän heijastimia on, niin sitä helpommin autoilija huomaa kävelijän/pyöräilijän liikenteessä. Muutama heijastintarra pääsi koristamaan myös meidän vanhempien takkeja. Muistakaa heijastimet, niiden ansiosta meidät huomataan pimeässä!


Erilaiset Pogu-heijastimet löydät täältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡