maanantai 11. syyskuuta 2017

Habi Kids - Kivaa tekemistä lapsille

Habitare | Huonekalu-, sisustus- ja designmessuilla on Habi Kids alue, joka on suunnattu lapsille ja lapsiperheille. Habi Kids aluetta ympäröivillä osastoilla on mielenkiintoisia näytteilleasettajia, joiden tuotteet sopivat erityisesti lapsille ja lastenhuoneen sisustamiseen. Lisäksi alueella on paljon kivaa tekemistä lapsille. Habitare ja Habi Kids alue löytyvät Helsingin Messukeskuksesta 13.–17.9.2017.

Lisää tietoa Habitaren Habi Kids alueesta löydät täältä.


Habi Kids alueella on joka päivä erilaisia ohjattuja työpajoja sekä leikkilaboratorioita. Siellä on paljon kivaa tekemistä lapsille ja päivittäin vaihtuvat teemat. Lapset ja perheet pääsevät yhdessä testaamaan muotoiluoppimisen menetelmiä ja kokeilemaan suunnittelijan työtä. Vaikka messuilla on päivittäin vaihtuvat teemat ja ohjelmat on messuilla myös muutamia työpajoja, jotka toimivat koko messujen ajan.

Täältä pääset näkemään koko Habi Kids ohjelman.


Vinkki! Fiskarsin Viidakko- ja luontotyöpajassa Habi Kids -teltassa pääsee tekemään viidakkomaailma työteosta yhdessä muiden messuvieraiden kanssa jokaisena messupäivänä. Teltassa otetaan selvää, mihin kaikkeen paperi taipuu ja mitä kaikkea saksilla voi tehdä.

Vinkki! Habi Kids -kuosistudiossa on kollaasiseinä, jossa tutkitaan ja keksitään yhdessä värejä ja muotoja. Lapset voivat myös jättää oman jälkensä seinään.


Se on mahtavaa, että lapsia kannustetaan olemaan luovia ja että heillä on mahdollisuus oppia uusia asioita mukavan puuhastelun/leikin varjolla. Mielenkiinnolla odotan näitä työpajoja ja sitä riittääkö taaperon taidot osallistumaan niihin/haluaako Helmi tutustua kanssamme johonkin kivaan projektiin ja yhdessä tekemiseen. Joka tapauksessa menemme Habi Kids alueelle ihmettelemään ja tutustumaan näytteilleasettajiin, ihaniin sisustustavaroihin ja muihin kivoihin lasten juttuihin.


Täältä pääset näkemään kaikki Habitaren näytteilleasettajat. Jos haluat tarkastella suoraan Habi Kids alueen näytteilleasettajia, niin kannattaa ladata Messukeskuksen oma sovellus. Valitse sieltä 'Habitare', sitten 'näytteilleasettajat', seuraavaksi 'aiheittain' ja sieltä sitten 'Habi Kids'. Näin pääset näkemään suoraan kaikki Habi Kids alueen näytteilleasettajat. Tietysti sovelluksen avulla näkee myös kaikki Habitaren näytteilleasettajat, pääsee helposti merkitsemään ylös omat suosikit ja tutustumaan messuohjelmaan. Täältä pääset lataamaan sovelluksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡