maanantai 4. syyskuuta 2017

Mikki ja Minni ulkovaatteet

Helmi on saanut isovanhemmiltaan lahjaksi todella ihania Mikki ja Minni ulkovaatteita. He tietävät, että Mikki, Minni ja kumppanit ovat Helmille tärkeitä ja ne kiinnostavat kovasti! Mukavaa, että näissä ulkovaatteissa näkyy Helmin suosikit ja että Helmi viihtyy vaatteissaan, hih.
Helmi sai mummilta ja ukilta ihanan ulkoiluasun, jota koristaa hauska Mikki-kuosi, mammalta ja papalta Helmi sai tuon suloisen ja pehmeän Minni-liivin. Neiti innostui kutsumaan kaunista Pietamon pipoakin "Minni-rusettihatuksi", hih. Mielestäni myös nämä punaiset Shadez aurinkolasit sopivat hyvin tämän asun kanssa!
Hauskaa, että toisistaan tietämättä, molemmat isovanhemmat ostivat Helmille ulkovaatteita, joista muodostui ihana kokonaisuus. Mielestäni ulkoiluasu ja liivi sopivat hyvin yhteen. Ulkovaatteet ovat kivan värisiä ja ajattomia, ne sopivat helposti yhteen myös muiden vaatteiden kanssa. Toivottavasti Helmi pääsee kelien puolesta mahdollisimman paljon pukeutumaan tähän kivaan Mikki-ulkoiluasuun, onneksi aina tarvittaessa ihana Minni-liivi tuo syysasuun lisää lämpöä ♡
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡