sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Vuosi vaihtui mökkeillessä

Juhlimme uutta vuotta mökillä, hauskaa ja spessua. Luulin, että juhlimme ensimmäistä kertaa vain  oman perheen kesken, mutta meitä odottikin kiva yllätys! Saimme mamman ja papan (vanhempani) meidän kanssa mökkeilemään. Oli kiva viettää aikaa porukalla. Meidän perhe on juhlinut uutta vuotta nimittäin aina joko vanhempieni tai V:n kummien kanssa. 


Mökillä ulkoilimme ja leikimme kivoja lumileikkejä. Tytöistä oli hauskaa laskea mäkeä papan kanssa ja tehdä mamman kanssa lumilyhtyä. Kaikki kyllä porukalla osallistuivat pallojen pyörittelemiseen. Lisäksi tein tyttöjen kanssa pihalle lumiukon.  Mukavaa kiireetöntä aikaa yhdessä.


Herkuttelimme, leikimme mökkileluilla, pelasimme pleikkarilla ja saunoimme. Pekka kävi pyörähtämässä lumihangessa, hui! Ihastelimme muutamia raketteja, tytöistä tähtisadetikut olivat kivoja! 


Saimme nukkua rauhassa, sillä luonnon keskellä ei pauketta eikä melua yöllä kuulunut. Tiedän, että kaupungissa ainakin minun osaltani yö olisi ollut huono, en olisi saanut kunnolla nukuttua. 


Oli ihana herätä uuteen vuoteen mökillä! Katsoa upeaa lumista maisemaa ja jäätynyttä järveä. Mikä rauha ja hiljaisuus. Aluksi oli harmaata ja sumuista. Päivällä aurinko ilmestyi ja maisema oli lumoava. Kuin maalaus. Sitä ei voinut liikaa ihastella. Kuva vähättelee maiseman kauneutta ja mystisyyttä, usvaa oli enemmä  kuin mitä kuvaan on taltioitunut.


Vuosi 2021 tulee sisältämään monia uusia juttuja. Maaliskuussa minusta tulee kolmekymppinen, jos kaikki sujuu hyvin kesällä meille syntyy vauvaa ja syksyllä esikoinen aloittaa koulun. Toivon todella, että koronatilanne helpottuu ja pysymme terveinä, että raskaus sujuu hyvin ja saamme kesällä vauvan syliimme ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡