lauantai 2. tammikuuta 2021

Vuoden tykätyimmät kuvat instagramissa ja tarinat niiden takaa

Olen jo useampana vuotena selvittänyt tykätyimmät instagram-kuvani esimerkiksi käyttäen bestnine -sivustoa. On hauska katsoa mitkä kuvat ovat olleet niitä mistä on eniten tykätty, minkälainen sisältö kiinnostaa teitä. 


2020 Te tykkäsitte eniten raskaus/perhe aiheisista kuvista ja muumihyllykuvista, myös yhteistyökuva Legon kanssa mahtui tykätyimpien joukkoon. Tässä esittelen 9 tykätyintä kuvaa ja tarinat niiden takana.


1. MEILLE TULEE VAUVA
Halusimme kertoa raskausuutisen somessa hauskalla ja ihanalla kuvalla. Minulla oli pää täynnä kivoja ideoita, mutta iski valinnan vaikeus mikä niistä toteutetaan. Sitten Pekka keksi, että otetaan kuva missä koko perhe on samoissa muumiyökkäreissä mitkä saimme Martinexilta. Ehdotus oli paras kaikista, joten se päätyi ensimmäiseksi kuvaksi instagramissa mikä liittyi meidän kolmanteen vauvaan. Koko perheelle "masuvauva" on rakastettu ja odotettu. Tämä raskaus on meillä koko perheen yhteinen juttu ♡ Täältä pääset lukemaan postauksen missä kerroimme raskaudesta.

2. ENSIMMÄISEN RASKAUSKOLMANNEKSEN KUULUMISIA
Ensimmäinen raskauskolmannes oli ohi ja kerroin instagramissa sekä blogissa kuulumisia, myös vähän tyttöjen tuntemuksia vauvasta, miten innoissaan he ovat. Tämä kuva on meille todella merkityksellinen, sillä isänpäivänä annoimme/lähetimme sukulaisille tälläisen kuvan. Sitten heille selvisi, että odottamme meidän kolmatta lasta. ♡ Täältä pääset lukemaan ensimmäisen kolmanneksen kuulumisia.


3. HALUSIMME "MASUVAUVAN" MUKAAN MEIDÄN JOULUFIILISTELYYN
Kerroin vähän joulun raskauskuulumisia ja että halusimme ottaa meidän rakastetun "masuvauvan" mukaan joulufiilistelyyn  pukemalla hänelle ultrakuvaan tonttulakin. Sain tämän idean jo ennen kuin meillä edes oli ultrakuvaa vauvasta. Näin syksyllä kaupassa pieniä punaisia tonttulakkitarroja ja sanoin Pekalle miten hauskaa olisi ottaa "masuvauva" mukaan meidän joulun odotukseen. Olisikohan tarrat sopivan kokoisia? Ja niin kuin kuvasta näkyy niin olivathan ne, hih. Tuo ultrakuva ei ole sairaalasta saatu kuva, vaan kopio siitä, kotona itse tulostettu. En haluaisi sairaalasta saatuihin "virallisiin" kuviin lisätä mitään ylimääräistä. Täältä pääset lukemaan meidän joulukuulumisia.


4. YHDESSÄ 10 VUOTTA, PEKKA ON ELÄMÄNI RAKKAUS
Huhtikuussa kirjoitin mm. siitä miten paljon rakastan Pekkaa, miltä minusta 10 yhteisen vuoden jälkeen tuntuu ja mitä olemme kokeneet yhdessä. Rakkaus on minusta ihana asia ja 10 vuotta yhdessä aika spessua. Halusimme ikuistaa meille tärkeän hetken ja päivän ottamalla kuvia missä olemme yhdessä. Halusin kuvaan kukkaseppeleen minkä tein itse. Kuvasta tuli mielestäni kaunis ja herkkä. Olemme ottaneet kuvan itselaukaisimella yläkerrassa mitä olemme remontoineet. Täältä pääset lukemaan enemmän ajatuksiani meidän yhteisistä vuosista. 

5. YKSI ENSIMMMÄISISTÄ RASKAUSKUVISTA
Joulukuun puolessa välissä otimme kolmannen raskauden ensimmäisiä masukuvia. Tämä oli mielestäni yksi kauneimmista kuvista. Ulkona oli aika kylmä, mutta koska lunta oli juuri satanut oli pakko rynnätä ulos takapihalle ottamaan kuvia missä olisi jouluinen ja talvinen tunnelma. Kannatti palella, kuvista tuli ihania. Kuvien ottamisen suhteen tuli kyllä vähän hoppu, sillä meidän piti melkein siitä suoraan lähteä hakemaan esikoista eskarikaverin synttäreiltä. Täältä pääset näkemään enemmän ihania raskauskuvia. 

6. MUUMIHYLLYN UUSI SOMISTUS TEIDÄN PÄÄTTÄMÄSSÄ SÄVYSSÄ 
Muumihyllykuvat ovat usein olleet tykättyjä kuvia instagramtililläni. Siksi en ihmettele että niistä kaksi on päätynyt 9 tykätyimmän kuvan joukkoon. Tätä kuvaa varten kysyin aiemmin seuraajilta mitä värejä he toivoisivat muumihyllyyn. Useampi ehdotti huhtikuun lopulla vihreää teemaa, ehkä lähestyvä kesä mielessä? Se oli mielestäni hyvä idea ja päätin toteuttaa sen. Vihreät mukit näyttää kauniilta ja raikkaalta valkoisella hyllyllä. Kerroin myös Martinexin Our sea-kampanjan muumituotteista mistä menee 1 euro hyväntekeväisyyteen Itämeren suojelemiseen. Täältä pääset näkemään kaikki Martinexin Our sea kampanjan tuotteet.


7.  MUUMIHYLLYN JOULUTUNNELMA
Seitsemänneksi tykätyin kuva oli kuva muumihyllyn joulutunnelmasta. Talviset muumimukit ovat kauniita ja tietenkin äitini tekemä upea muumipiparkakkutalo varastaa huomion niin kuin kuuluukin. Halusin inspiraatioksi näyttää minkälaisen järjestyksen olin nyt muumihyllyyn luonut ja samalla esitellä meidän jouluista kotia. Kuvatekstissä kerroin joulun odotuksen ristiriitaisista tunteista ja siitä että en aio kuitenkaan stressata. Täältä pääset näkemään enemmän kuvia meidän jouluisesta kodista.

8. MEIDÄN RAKAS V TÄYTTI HEINÄKUUSSA 2 VUOTTA 
Päätin, että haluan joka vuosi kuvata meidän heinäkuisen synttärikuvan ulkona kesäisessä maisemassa. Onneksi ainakin tähän mennessä säät ovat sallineet kuvauksen ulkona, hih. V:lla on päässään minun suunnittelema ja Pekan tekemä kukkapanta ja vaaleanpunainen Metsolan mekko. Vaaleanpunainen on V:n lempiväri ja asu sopi ihanasti hänen Pipsa Possu teemasynttäreille. Kuvatekstissä kerroin ajatuksiani siitä kun V täytti 2 vuotta. Täältä pääset lukemaan enemmän taaperon synttäreistä. 


9. YHTEISTYÖ JA ARVONTA LEGON KANSSA
Kukapa ei legoista tykkäisi? Hih. Tiedän, että tämä kuva sai syksyllä arvonnan takia paljon tykkäyksiä. Super Mario legot ovat olleet aika suosittuja. Palkintona oli Lego Super Mario lisähahmosettejä. On hauska rakentaa erilaisia ratoja ja kisailla interaktiivisella puhuvalla Mariolla kuka selvittää radan nopeiten ja kerää eniten kolikoita. Kuva oli osa Boostifiedin kautta saatua yhteistyötä Legon kanssa. Halusin kuvaan samalla kivan syksyisen tunnelman mikä sopi instagram feedini tyyliin. 
Teen somehommia eniten itseäni varten, muistoksi hyvistä hetkistä. Kuvaaminen ja kirjoittaminen, instagram ja blogi ovat minulle mielekkäitä harrastuksia. Samalla on kuitenkin kiva ilahduttaa teitä, jakaa inspiraatiota, vinkkejä ja hyvää mieltä. Antaa ja saada vertaistukea, joskus on myös hyvä avautua jostakin. On kiva keskustella teidän kanssa, jokainen tykkäys, viesti ja kommentti on minulle merkityksellinen. Olen kiitollinen siitä, että kuljette tätä matkaa kanssani. Kiitos että olette siellä. ♡ @laurahassu pääsee näkemään enemmän kuviani instagramissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡