perjantai 24. syyskuuta 2021

Ihanaa vauvanpäivää

Tiesitkö, että syyskuun viimeisenä perjantaina vietetään vauvanpäivää? Eli tänään! Tämä vauvanpäivä on minulle erityinen, sillä pitelen sylissäni meidän viimeistä vauvaa. Meidän 3kk ikäistä pientä suloista poikavauvaa. 


Olen saanut pidellä sylissäni kolmea omaa vauvaa. Jokaisella kerralla se on ollut yhtä ihanaa ja merkityksellistä. Olemme Pekan kanssa todella onnekkaita ja etuoikeutettuja, kun olemme saaneet jokaisen ajatuksissa olleen vauvan syliimme asti. Sylitellä, leikittää, suukottaa ja hoivata heitä niin paljon kuin olemme halunneet ja niin olemme tehneetkin.
Olemme jokaisen lapsemme kohdalla ottaneet/ aiomme ottaa vauvavuodesta kaiken irti. Nauttineet siitä, vaikka aina ei helppoa olekaan. Se on tietyllä tapaa vähän haikeaa, kun meille ei tule enää enempää vauvoja, mutta minua lohduttaa ajatus siitä, että olen saanut/saan kokea kolme ihanaa vauvavuotta. Kolme vauvaa oli toiveissamme, kolme vauvaa saimme. Meidän suurin unelma Pekan kanssa toteutui, olemme siitä erityisen kiitollisia. 

Meidän tämänhetkinen vauva on niin rakas ja ihana koko meidän perheelle. Hän saa hymyn meidän kaikkien huulille ja me kaikki haluamme hoitaa ja hoivata häntä. Hänellä on maailman ihanimmat isosiskot. L on niin söpö, on ihana seurata hänen kasvuaan ja kehitystään. Miten hän leikkii, tarttuu leluihin, hekottelee ja "höpisee". Miten hän ahkerasti harjoittelee kääntymistä ja pyörii selällään leikkimatolla. Aika menee todella nopeasti. On hän vähän jo maistellut sosettakin. Jännää! Hän tuntuu välillä jo aika isolle pojalle, vaikka tietysti hän on pieni vielä. Vauvavuosi tunnetusti menee nopeasti, tiedän sen kokemuksesta. Siksi aion nauttia joka hetkestä, pitää häntä mahdollisimman paljon sylissä ja suukottaa. Kasva kulta, mutta älä pidä kiirettä ♡ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡