tiistai 28. syyskuuta 2021

Meidän perhekerholaisesta tuli sittenkin myös päiväkerholainen

Aloitimme syyskuussa käymään uudessa perhekerhossa, koska edellisessä paikassa missä kävimme ei enää järjestetä perhekerhoa. Emme vielä tänä syksynä hakeneet päiväkerhopaikkaa, koska en tiennyt pystyisimmekö sitoutumaan siihen, emmekä halunneet siksi viedä paikkaa keneltäkään toiselta. 

Saimme kuitenkin uudesta perhekerhopaikasta ehdotuksen, että V voisi tulla myös päiväkerhoon, halutessamme esimerkiksi vain yhtenä päivänä viikossa. Ja jos emme jonain viikkona pääsisikään, niin siitä ei tarvitsi tuntea stressiä ja toisaalta taas voimme käydä useamminkin jos jossain vaiheessa siltä tuntuu. Ryhmässä on sen verran vähän lapsia, että tällainen erikoisjärjestely onnistuu mistä olen enemmän kuin iloinen. Tiedän, että V:lla on kivaa päiväkerhossa!

V odotti ensimmäistä kerhopäivää innoissaan! Reppuun pakattiin kerhotossut ja varmuuden vuoksi vaihtovaatteet. Koko edellisen illan ja tämän aamunkin hän höpötteli kerhosta ja hihkui. Kivaa! Hän meni kerhoon niin reippaana ja tomerana. Tuli todella lämmin olo siitä miten meidät ja varsinkin V vastaanotettiin kerhon ovella. Hänelle autettiin tossut jalkaan ja hänet vietiin käsipesulle. Siitä sitten nopeat heipat ja hän kiiruhti leikkimään. Kiva kun päiväkerhorakennus on perhekerhosta tuttu, samoin myös ihanat ohjaajat. Parasta on nähdä hymy V:n kasvoilla ja se että hän pääsee leikkimään saman ikäisten kavereiden kanssa. Se, että hänellä omaa kivaa spessua tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡