sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Cillicone Jäätelönpidike

Mahtavaa! Pääsin tekemään yhteistyötä Max Play -verkkokaupan kanssa. Max Play myy kivoja, käytännöllisiä tavaroita ilahduttaakseen ja helpottaakseen lapsiperheiden arkea. Verkkokaupan valikoimassa on mm näitä tuotemerkkejä: Playtray, KG Design, Tresxics, Knobbly, Pixistuff, By Lille Vilde... -->  www.maxplay.fi


Saimme Max Play:lta testattavaksi ihanat arjen pelastajat: KG Designin Cillicone jäätelönpidikkeet. Mikä on Cillicone jäätelönpidike? Se on silikonista valmistettu tötterö, jonka sisään laitetaan tuutti tai sen päälle laitetaan irtojäätelöpallo. Jäätelönpidikkeen ympärillä on kouru, joka estää jäätelön valumisen lapsen päälle, nerokasta vai mitä! Näitä söpöjä ja käytännöllisiä Cillicone Jäätelöpidikkeitä löytyy vaaleanpunaisena, pinkkinä ja minttuna, 8€ 2kpl. Meillä on käytössä nämä vaaleanpunaiset Cilliconet. Tuote ei sisällä ftalaatteja tai PBA:ta. Jäätelöpidikkeet voi pestä astianpesukoneessa, ne kestävät kuumuutta +230 asteeseen asti ja pakkasta -40 asteeseen. Olin utelias jäätelönpidikkeen suhteen. Olin aiemmin jo katsellut kyseistä tuotetta ja kuumeisesti miettinyt voisiko se oikeasti toimia ja estää jäätelösotkut. Sitten saimme tilaisuuden testata niitä ja olin enemmän kuin innoissani. Meillä jäätelön syöminen on aina ollut aika sottaista puuhaa. Helmi tykkää jäätelöstä ja syö jäätelöään usein hitaasti ja nautiskellen, joten jäätelö ehtii sulamaan ja valumaan. Sitten hermo menee niin lapsella kuin äidilläkin kun tahmea jäätelö valuu joka puolelle. Kun saimme jäätelönpidikkeet, niin meidän piti heti päästä testaamaan toimivatko ne niin kuin olin toivonut. Ja voin ilokseni todeta, että tuote todella toimii! Helmi nappasi Cilliconen käteensä ja rupesi innoissaan syömään jäätelöä ja niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin paita säilyi puhtaana, samoin kädet! Toistan itseäni kun sanon että tuote on nerokas. Tuote jota voisi pitää turhakkeena onkin tosi kätevä ja helpottaa arkea, ainakin meillä. Kätevää kun ne myydään kahden pakkauksissa niin toisen voi ottaa mukaan reissuille.


Voin suositella näitä jäätelönpidikkeitä hyvällä omalla tunnolla, koska meillä ne ovat toimineet hyvin. Jos pystyn jotenkin välttämään tai vähentämään sotkuja taaperon kanssa, niin sen myös teen. Tämä on jo toinen tuote minkä olen käytössä todennut todella käteväksi. Toiseen hyväksi havaittuun arjen pelastajaan voi käydä tutustumassa täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡