lauantai 28. tammikuuta 2017

Kaunis helminauha

Oi. Tammikuun alussa Raskauskeiju.fi ilmoitti, että he alkavat myymään silikonisia lastenkoruja. Kuvassa komeili kaunis helminauha ja ajattelin että "tuo on pakko saada meidän Helmille". Helmi tykkää todella paljon koruista ja Helmiltä puuttui juuri tuollainen lapsiystävällinen helminauha, joka kestäisi myös rajumpia otteita. Kyselin, että milloin uusia lastenkoruja voi ostaa ja olin erittäin otettu kun Raskauskeiju.fi ilmoittikin että he haluavat tehdä yhteistyötä kanssani.


Mikä Raskauskeiju? Raskauskeiju on verkkokauppa, josta löytää vaikka mitä ihanaa ja tarpeellista raskaudesta haaveileville, raskaana oleville, vanhemmille, vauvoille ja lapsille. Verkkokaupassa on laaja valikoima erilaisia tuotteita erilaisilta merkeiltä. Voi kunpa olisin tiennyt tällaisesta verkkokaupasta silloin kun itse olin raskaana. Täältä olisin löytänyt vaikka mitä kivaa niin itselleni kuin vauvallekin. Onneksi voin ostaa sieltä nyt esimerkiksi A Little Lovely Companyn ihania yövaloja, joita keräilemme sekä kauniita koruja Helmille. Raskauskeijulla on oma imetyskorumallisto sekä Chic Kids lasten korumallisto.Chic Kids -lastenkorut ovat niin kauniita, varsinkin nuo ihanat helmet. Korut ovat valmistettu BPA-vapaasta elintarvikesilikoni helmistä ja koruissa on turvallinen lukko, joka aukeaa liian kovaa vedettäessä. Helminauhaan on monia värivaihtoehtoja mm: pinkki, violetti, minttu, keltainen... Mielestäni rosan väriset helmet olivat söpöt ja ihanat, mutta päädyimme kuitenkin valitsemaan helminauhan, joka jäljitteli oikeita helmiä.


Helmin helminauha on vaalea ja helmiäisen sävyinen. Mielestäni tämä koru on yksinkertaisuudessaan kaunis ja muistuttaa oikeita helmiä. Kätevä niin arkeen kuin juhliinkiin. Vaalean värinsä ansiosta se sopii yhteen kaikkien vaatteiden ja tyylien kanssa.


Kun saimme korun niin annoin sen tietysti Helmille ja neiti nappasi korun heti käteensä ja tutki sitä. Koru laitettiin kaulaan ja Helmi piti silikonihelmiä niin tiukasti sormiensa välissä että minulla oli hieman haasteita saada kuvia missä koru näkyisi, hih. Helmistä on kiva näprätä korua ja ihastella sitä. Tässä korussa on sekin hyvä puoli, että nauha on sen verran pitkä, että Helmi saa korun itse kaulaansa ja kaulasta pois silloin kun haluaa. Pitää kuitenkin muistaa että lasta ei saa jättää yksin korun kanssa, koru ei ole lelu!


Kiitos Raskauskeiju tästä kauniista helminauhasta, siitä on meille paljon iloa ♡ Luulenpa että minun täytyy jossain vaiheessa hankkia Helmille myös sellainen rosan värinen helminauha, hih.


2 kommenttia:

  1. Kaunis koru. Itse tykästyin kanssa tohon pyöreään helmeen. Mulla on tuolta tilattu imetyskoru ja nyt 5kk tykkää sitä näplätä. Haluaisin semmosen mustavalkoisen. Löysinkin noita tarvikkeita nappikauppa punahilkasta. Ajattelin vinkata,kun te vissiin Helmin kanssa tykkäätte askarrella ja noista koruista. Onnistuis varmaan Helmiltäkin vaikka rannekorun teko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Anteeksi että kesti vastata, tää oli jotenkin multa menny ihan ohi :( Kiitos kommentista ja kivasta vinkistä. Nämä silikonikorut ovat niin kivoja kun ovat lapsiystävällisiä :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡