sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uudenvuodenaatto

Meillä oli eilen kiva ja jännittävä päivä. Kun Pekka tuli töistä niin syötiin ja meille tuli ystäviä kylään. Kilistettiin uudelle vuodelle, pojat meni saunomaan ja me tytöt leikittiin. Helmi halusi esitellä kaikkia ihania lelujaan, maja on varsinkin semmoinen juttu mikä pitää aina kaikille näyttää, hih. 







Myöhemmin sitten ammuttiin raketteja. Mietittiin että mitäköhän Helmi raketeista tuumaa. Viime vuonna neiti oli katsellut, ihmetellyt ja ihastellut raketteja. Mutta entäs tänä vuonna kun Helmi on jo isompi ja ymmärtää enemmän asioita, pelottaakohan sitä? No mentiin ulos ja yritettiin laittaa Helmille kuulosuojaimia, jotta rakettien äänet eivät olisi niin kovia. Helmi kuitenkin repi ne pois eikä suostunut pitämään niitä. Näkemällä sen vasta huomasi mitä mieltä Helmi on. Ja aika pian tuli selväksi että raketit olivat liian hurjia Helmille. Myöhemmin illalla mentiin uudestaan ulos ja kateltiin kun jossain kauempana ihmiset ampuivat raketteja. Ne eivät olleetkaan niin hurjia kun ääni ei ollut niin kova. Sytytimme myös tähtisadetikkuja, nekin aluksi tuntuivat vähän hurjilta, mutta sitten Helmikin ihasteli niiden loistetta. Osa raketeista videoitiin, Helmi istutui sohvalla ja mielenkiinnolla katsoi puhelimesta välkkyviä valoja ja pauketta, "lisää, lisää". Video piti näyttää uudestaan ja uudestaan. Luulen että Helmin mielestä varmaan hauskinta oli herkut, leikittäjät/hyppyyttäjät ja yhdessäolo. 









Minun kohokohtani eilen oli kun Pekka oli kotiin tullessaan löytänyt Kinderin suklaapukkeja. Ainut lahja mitä tosissaan toivoin jouluna oli Kinderin suklaapukki, mutta ne olivat loppuneet kaupoista. Pekka oli kuitenkin abc:ltä sattunut löytämään minulle 2 suklaapukkia. JES! Tämä vuosi alkoi ihanan leppoisasti. Nukuimme pitkään ja aiomme viettää vuoden ensimmäisen päivän perheen kesken, miettien ja suunnitellen mitä kaikkea ihanaa tänä vuonna aiomme tehdä, hih. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡