sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Knobblyn Pilvi seinäkoukku

Saimme MaxPlay:lta tämän söpön Knobblyn Pilvi seinäkoukun koristamaan Helmin huonetta. Olin katsellut erilaisia seinäkoukkuja jo jonkun aikaa, koska meillä Helmin huone kaipasi sellaista. Seinäkoukussa olisi mukava säilyttää esimerkiksi kerhoreppua, seuraavan päivän vaatteita tai vaikkapa koruja. Meillä on myös monta kaunista henkaria, jotka saa seinäkoukkuun roikkumaan.

Australialainen Knobbly valmistaa ja MaxPlay myy vanerista tehtyjä ja käsinmaalattuja seinäkoukkuja lastenhuoneeseen, eteiseen tai mihin vain missä seinäkoukulle on tarvetta! Koukkuja on monenlaisia: pilvi, nalle, rusetti, salama, tähti sekä pupu ja niitä on saatavilla useissa väreissä: valkoisena, mustana, vaaleanpunaisena, keltaisena ja minttuna. Eli jokaiselle jotakin, eikö?  Koukun mukana tulee ruuvi, kiinnike ja asennusohjeet. Koukut kestävät jopa 10 kg painoa ja koukku jää n. 3.5cm seinästä. Pekan sanojen mukaan: "Asennus on helppoa!"

Kaikki Knobblyn koukut ovat mielestäni ihania ja minun olikin vaikea valita mikä olisi kaikista ihanin. Päädyin kuitenkin kauniin valkoiseen Pilvi seinäkoukkuun. Mielestäni se on yksinkertaisen tyylikäs. ajaton ja kaunis meidän lastenhuoneeseen. Olemme nimittäin käyttäneet sisustuksessa muitakin pilvijuttuja (mm. tyyny ja tyynynpäällisiä). Valkoinen koukku näyttää mielestäni söpöltä vaaleanpunaista seinää vasten. Koukku erottuu seinästä, mutta ei ole räikeä. Sijoitimme sen vaatekaappien viereen, niin siihen on kätevä laittaa vaatteita roikkumaan. Mielestän myös kauniit lastenvaatteet voivat olla osa sisustusta, jos niin haluaa. Ja mikä olisi kivempi tapa säilyttää niitä kuin kauniissa seinäkoukussa? Voit tutustua kaikkiin Knobblyn seinäkoukkuihin täällä www.maxplay.fi/Tuotemerkit/Knobbly


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡