tiistai 31. lokakuuta 2017

Halloween

Nyt on taas se aika vuodesta kun vietetään Halloweenia. Harmi, että tätä hauskaa juhlaa ei vietetty Suomessa vielä silloin kun itse olin lapsi, mutta onneksi tämän Suomessa melko uuden perinteen voi opettaa omalle lapselle. Me tykkäämme juhlia kaikkia erilaisia juhlapyhiä ja sesonkeja, kodin koristelu ja pukeminen juhla-asuun on meistä hauskaa, eikä ollenkaan työlästä. Tänä vuonna laitoimme koristeet jo melkein kaksi viikkoa sitten. Kun kerta laitamme paljon koristeita, on ne kiva laittaa ajoissa, silloin niistä on enemmän iloa. Itse ainakin pääsen paremmin juhlafiilikseen kun kotona on koristeltu. Yritin googletella, että milloin Halloweenia Suomessa yleensä vietetään, niin vastaan tuli neljä vai viisi eri päivää, joten menin hämilleni. Siksi me olemme aina juhlineet halloweenia 31.10, niin kuin jenkkilässä. Helmi on käynyt karkkikierroksella isovanhemmilla ja olemme herkutelleet halloween herkuilla.

Suurin osa koristeista on ollut meillä jo useamman vuoden, minusta Flying Tigerissa on paljon kivoja halloween koristeita mm. nämä meilläkin näkyvät kurpitsa- ja lepakkoviirit ovat sieltä. Nuo hauskat, suuret kurpitsapallot ostettiin Cittarista. Kesällä meille muutti tuo kaunis String Pocket hylly, jonka sisältöä on kiva vaihdella sesonkien ja fiiliksen mukaan. Nuo kurpitsalyhdyt ostin vuosia sitten Anttilan alesta ja tuo suloinen kummituslamppu on A Little Lovely Companyn ja niitä saa erilaisista lastentarvikkeisiin ja -sisustukseen erikoistuneista kaupoista. Tuo muovinen kurpitsakoriste on ostettu jokunen vuosi sitten Tokmannilta. Meillä halloween koristeet ja yleensä muutkin koristeet ovat lähinnä olohuoneessa/keitiö-ruokailutilassa, toki joskus teemme poikkeuksia hih.

Tänä  vuonna herkuttelimme Pekan tekemällä hämiskakulla ja hurjan hauskoilla kummitusmuffinsseilla. Ostimme myös halloween aiheisia namusia Lidlistä hih. Helmi kävi isovanhemmillaan ja minun isovanhemmillani karkkikierroksella ja sai tuttuun tapaan muhkean saaliin, hih. Helmillä oli halloween asunaan viimevuotinen H&M:ltä ostettu luurankohuppari ja -housut. Ostimme Flying Tigerista luurankokäsipussin, johon karssut sai hyvin jemmaan. Helmi on ahkerasti pitänyt päässään myös noita aiemmin nähtyjä kissankorvia, jotka nekin H&M:ltä ostettu. Ne ovat olleet melkein joka päivä leikeissä mukana. Ahkerasti on myös leikitty vanhempieni Helmille ostamalla lepakkotaskulampulla sekä Tiimarista ostamallamme kissatikkupallolla. (Kyllä, täällä Kouvolassa on Tiimari). Haluatko tietää minkälainen Halloween meillä oli viime vuonna? Täältä pääset näkemään vuoden takaisen Halloween postauksen.


Toivottavasti teilläkin on ollut hurjan hauska halloween 2017 ♡

2 kommenttia:

  1. Ihanat Halloween koristeet! ♡
    Ja noi sun luurankolegginsit... mie niiin haluun tollaset!!! ♡♡♡

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡