keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Kerhopäivä

Tänään meillä oli lokakuun ensimmäinen kerhopäivä. Harmiksemme jouduimme jättämään edellisen kerhopäivän väliin flunssan takia. Helmi ei ollut päässyt kerhoon kuukauteen, joten hän odotti innoissaan sitä, että pääsee sinne leikkimään ja touhuamaan. Tällä kertaa saimme myös isin mukaan perhekerhoon, kun työt alkoivat vasta iltapäivällä.


Tänään meillä kaikilla oli vähän huono aamu, varsinkin Helmillä ja se näkyi kerhossa. Jostain syystä kiukutti ja harmitti melkein kaikki jutut. Aamukiukun takia myöhästyimme kerhosta, joten leikkiaika jäi siellä lyhyemmäksi. Tällä kertaa kotileikkitavaroita ei ollutkaan käytössä, se harmitti koska Helmi oli odottanut, että pääsee kerhossa ruuanlaittohommiin. Yhteisleikkejäkään ei leikitty jostain syystä ja askartelu ei meinannut kiinnostaa ja se oli ehkä vähän haastava/työläskin Helmille. Hartaus/lukuhetkessä Helmi ei olisi millään malttanut istua ja haki isiltä huomiota. Huh.


Vaikka olikin kiukkupäivä, niin kerhossa oli kiva leikkiä eläimillä ja purkeilla, oli myös kiva tutkia pientä sekalaista lelukoria. Se oli hauskaa, kun isi oli kerhossa mukana, askartelimme koko perhe yhdessä, piirsimme Helmin kanssa isin käden kuvan, leikkasimme ja liimasimme, lopuksi Helmi koristeli sormiväreillä. Teimme yhdessä kivan syksyisen "omenapuun". Siitä tuli ihana koko perheen yhteinen kerhoaskartelu ♡ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡