sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Katariinan Meripuistossa

Teimme tänään kivan retken Kotkaan, Katariinan Meripuistoon. Edellisessä postauksessa kerroinkin, että aiomme tälläisen reissun tehdä, mutta toteutimmekin sen nopeammin mitä olin ajatellut. Syy miksi lähdimme matkaan jo tänään (vain muutama päivä aiemman Kotka visiittini jälkeen) oli se, että ensi viikoksi on luvattu kylmempää keliä. Ajattelimme, että on kivempi fiilistellä kaunista merimaisemaa ja viettää kiva päivä puistossa, kun on lämmintä.Niin kuin täällä Kouvolassa myös naapurikaupunki Kotkassa on mielestäni monenlaisia kivoja retkeilykohteita. Yksi meidän lemppareistamme on tämä Katariinan Meripuisto, siellä viihtyy koko perhe. Tarkoitus oli viettää kiva, rento päivä yhdessä, nauttia kesästä ja kuvata ihania masukuvia, hih.
Minusta on niin kiva miten pienistä jutuista meidän 3.5-vuotias innostuu. Oli kiva ihastella merta ja seurata lokkien puuhasteluja. Puistossa nähtiin myös koiria ja Helmistä oli hauskaa, kun ympärillä oli leikkikavereita. Oli kiva tutkia erilaisia kuntoilulaitteita, kiipeillä, ihailla maisemia, puhaltaa voikukan siemeniä, keräillä ja heitellä kiviä. Iso ankkuri oli kiehtova, myös pienet majakat ja ihana leikkipuisto kiinnostivat. Samoin pieni lampi, vesiputous ja kauniit kukat.

Olen niin iloinen siitä, että vointini on pysynyt hyvänä ja pystyn tälläisiä kivoja retkiä tekemään, vaikka ollaan menossa jo raskauviikolla 34+5. Toki täytyy muistaa tarpeeksi usein pysähdellä ja istuskella sekä kulkea pieniä askelia ja hitaasti. Jos yhtään kiirehdin tai rehkin enemmän niin kyllä silloin kropassa tuntuu. Minulle reissussa ollessa oli tärkeää ottaa masukuvia merenrannalla. Olisi vaan pitänyt arvata, että ajatus ja toteutus eivät kohtaa, sillä puistossa tuuli todella paljon ja hiukset lentivät sinne ja tänne. Mutta toisaalta, ei kaiken aina tarvitsekaan olla niin täydellistä, hih. Kuvista tuli ihania, aitoja ja sen hetkinen tunnelma välittyy hyvin. Meillä oli ihana päivä.

Meille kotimaan matkailu on aina ollut lähellä sydäntä. Minusta on kiva suosia paikallisia tai lähellä olevia mielenkiintoisia reissukohteita. Varsinkin kun nämä kivat päiväreissut ovat edullisia, mutta silti todella antoisia. Kiva nähdä ja kokea uutta tai muuten tehdä arjesta poikkeavia kivoja juttuja edullisesti. Tarkoituksena on vielä tässä loman aikana (voimieni mukaan) vierailla kivoissa paikoissa täällä koti-Kouvolassa sekä lähiseuduilla. Kuten aikaisemminkin kirjoittelin ainakin Porvoossa olisi kiva käydä. Kotkassakin tulee vielä käytyä useamman kerran kesän aikana, synnytyssairaala sijaitsee siellä ja meillä onkin noin parin viikon päästä siellä seuraava käynti raskauviikolla 36. Nähtäväksi jää mitä muita reissuja vielä tässä loman aikana tehdään.


Kävimme myös viime kesänä ihanassa Katariinan Meripuistossa. Viime vuotisen visiittimme Kotkaan pääset näkemään täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡