tiistai 5. kesäkuuta 2018

Myrkytön kynsilakka lapsille

Me teimme Helmin kanssa aiemmin kivoja tyttöjen juttuja ja yksi niistä oli kynsien lakkaaminen. Tämä oli Helmille ensimmäinen kerta, hän oli hyvin innoissaan, mutta malttoi kuitenkin hienosti odottaa, että lakka kuivuu. Hän niin ylpeästi näytti sitten isille valmiita kynsiään "katso isi, minulla on kynsilakkaa, hienot kynnet". Pitihän meidän tietysti kuvata tämä pienen tytön tärkeä hetki, kun hän sai ensimmäista kertaa lakkaa kynsiinsä, hih. Eikö olekin söpöä?


Tiesitkö, että on olemassa myrkytöntä kynsilakkaa, joka on juuri lapsia ajatellen ja lapsia varten tehty tuote. Minusta on kiva, että on olemassa tälläinen turvallinen kynsilakka, jota voi hyvällä omalla tunnolla laittaa lapsen sormiin. Tämä Nailmatic kynsilakka on tehty ilman orgaanisia liuottimia, se ei sisälllä ftalaatteja ja se on formaldehyditön, tolueeniton sekä hajusteeton. Kynsilakka on vesiliukoista ja sen saa todella helposti pestyä pois vedellä.


Ajattelin kirjoittaa tästä meidän kokemuksesta tänne blogiin, jos joku muukin on ajatellut, että olisi kiva lakata lapsen kanssa kynsiä, mutta ei halua lapsen sormiin mitään haitallisia kemikaaleja. Tässä on yksi myrkytön vaihtoehto. Voi olla, että vastaavia kynsilakkoja on muitakin, mutta tähän Nailmaticiin minä olen törmännyt netissä ja sitä myy useat lastentarvikeliikkeet. Tämä pinkki on värinä niin herkullinen, me tytöt saatiin itsellemme ihanat kesäkynnet!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡