tiistai 26. kesäkuuta 2018

Raikkaat ja pehmeät kasvot, kuinka onnistuin? + alekoodi

Keväällä MayBeauty otti minuun yhteyttä ja sieltä kyseltiin, että kiinnostaisiko minua yhteistyö, haluaisinko testata heidän ihonhoitotuotteitaan. Kävin MayBeautyn verkkokaupasta kurkkaamassa minkälaisista tuotteista on kyse ja uteliaisuuteni heräsi. Halusin ehdottomasti päästä testaamaan niitä, sillä mietin, voiko ne toimia oikeasti niin hyvin, onko tämä liian hyvää ollakseen totta?


Sain ensimmäisenä testiin The Incredible Face Maskin, peel of kasvonaamion, jonka pääainesosa on syvänmerenmuta. Sain viiden kappaleen pakkauksen, jonka mukana tuli myös sivellin. Naamiot ovat kätevissä annospakkauksissa ja ne tuodaan suoraan postilaatikkoon. The Incredible Face Mask naamion tarkoitus on poistaa mustapäitä sekä kuollutta ihosolukkoa, ennalta ehkäistä aknea ja poistaa öljyisyyttä. Tehdä ihosta puhtaampi ja pehmeämpi. Tuloksia luvataan jo yhden käyttökerran jälkeen ja se oli syy siihen miksi kiinnostuin ja halusin päästä testaamaan naamiota.


Minua hävettää myöntää, mutta olen ollut todella laiska hoitamaan ihoani. Jotenkin kiireisenä, väsyneenä kotiäitinä olen ajatellut sen olevan liian työlästä ja hankalaa. Rehellisesti sanottuna en jaksanut uskoa, että ongelmaan olisi helppoa ratkaisua. Sen sijaan olen vain märehtinyt ja harmitellut kuivaa punoittavaa ihoani ja inhottavia mustapäitä, joita on löytynyt erityisesti nenän päältä ja ympäriltä. En ollut koskaan aiemmin kokeillut kasvonaamiota, joten olin hyvin utelias. Halusin nähdä voiko ihostani tulla niin puhdas ja pehmeä kuin luvattiin. Kun minulle tuli tilaisuus kokeilla ja testata naamiota, toivoin kovasti, että se tekisi ryhtiliikkeen kasvoilleni.


Puristin pussin sisällön pieneen pahvikippoon, ajattelin että sieltä naamio on helpompi levittää kasvoille. Ennen the Incredible Face Maskin levittämistä täytyy huolehtia, että iho on puhdas ja kuiva. Naamion levittämiseen käytin pakkauksen mukana tullutta kätevää sivellintä, jonka avulla naamio on helppo levittää tasaisesti. Kapeammissa kohdissa käytin apuna sormiani. Levitin kasvoilleni tarpeeksi paksun yhtenäisen kerroksen (jotta myöhemmin naamion saa helpommin kuorittua pois). Naamio tuoksuu hyvältä ja levittyy helposti, kannattaa jättää hiusrajaan ja kulmakarvojen ympärille riittävästi tilaa, ettei karvat myöhemmin irtoa naamion mukana. Jos haluaa hoitaa vain tiettyä kasvojen ongelma-aluetta, esimerkiksi nenän aluetta tai leukaa, niin naamion voi levittää myös vain niihin kohtiin.Kun naamio on levitetty sen annetaan vaikuttaa kasvoilla 30-45 min. Naamio alkaa melko nopeasti kuivua ja kiristää kasvoja. Sen kyllä tuntee, kun naamio alkaa hoitaa ihoa ja poistaa epäpuhtauksia. Kannattaa välttää voimakkaita kasvojen liikkeitä, että naamio ei pääse venymään tai repeämään. Huomasin itse, että suuta on vaikea liikuttaa, joten syöminen ei oikein odotellessa onnistu tai en itse ainakaan sitä suosittele, hih. Musta naamio on melko hurjan näköinen, tyttärenikin totesi minulle "äiti, sinä näytät ihan hirviöltä" ja rupesi kikattelemaan.

Kun on aika irroittaa naamio, niin täytyy ennen irroittamista varmistaa, että naamio on kokonaan kuivunut. Kannattaa aloittaa naamion irroittaminen reunoilta. Itse yllätyin siitä miten siististi sen saa kuorittua pois. Naamio tosiaan irtoaa helposti, yhtenäisenä ja siitä huomaa mitä kaikkea kasvoista on siihen tarttunut. Naamion irroittaminen saattaa nipistää ja iho voi hieman punoittaa. Itselläni naamion irrottaminen ei kuitenkaan sattunut. Iho on tuntunut sen jälkeen raikkaalta ja ihanan pehmeältä. Muutoksen huomaa heti! Lopuksi kasvot huuhdellaan lämpimällä vedellä ja pestään pois mahdolliset naamion rippeet.
Omalla kohdallani parasta naamion käytössä on ollut se miten vaivatonta se on ja miten pehmeä ja sileä ihostani on oikeasti tullut. Itse käytän naamiota kerran viikossa, mutta halutessaan sitä voi käyttää myös toisen kerran viikon aikana. Ihanaa kun kasvoni ovat puhtaat ja raikkaat. Olen positiivisesti yllättynyt siitä, että tosiaan iho tulee pehmeämmäksi jo yhden kerran jälkeen. Nyt jo useamman viikon naamiota käyttäneenä voin ilokseni todeta, että kasvoni eivät ole enää kuivat, iho on tasainen ja ihanan pehmeä.Sain myös mieheni mukaan testaamaan The Incredible Face Mask naamiota ja hänkin on päässyt nauttimaan pehmeämmistä, puhtaammista kasvoista.


Tässä vielä kooste The Incredible Face Mask naamion käytöstä:
Levitä naamio puhtaille, kuiville kasvoille. Jätä riittävästi tilaa hiusrajaan ja kulmakarvojen ympärille. Anna vaikuttaa 30-45 min, odota että naamio on kokonaan kuivunut. Irroita naamio ja tarkastele siihen kiinnittyneitä epäpuhtauksia. Lopuksi huuhtele kasvot lämpimällä vedellä ja pese kasvoilta mahdolliset naamion rippeet. Huomaa miten pehmeä ihosta on tullut.
Naamio on minulle arjen luksusta, ihana pieni hemmotteluhetki kiireisen lapsiperhearjen keskellä. Koodilla hassumask lukijani saavat -30% alennuksen MayBeautyn verkkokaupasta, jossa on myös ilmainen toimitus. Ostoksille pääsee täältä ja linkkiä painamalla alennus tulee suoraan, joten sitä ei tarvitse silloin enää erikseen näpytellä. Alennuskoodi on voimassa 28 päivää eli 24.7.2018 asti. Ihania hemmotteluhetkiä! Minä ainakin nautin ihanan pehmeistä kasvoistani, enkä päästä enää ihonhoitoani retuperälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡