tiistai 7. elokuuta 2018

Miten vauvan tulo näkyy makuuhuoneen sisustuksessa?

Miten vauvan tulo näkyy meidän makuuhuoneen sisustuksessa?


Tällä hetkellä meidän pienellä ihmeellä ei vielä ole omaa huonetta, vaan hän nukkuu meidän makuuhuoneessamme, useimmiten meidän välissä. Hänellä on oma unipesä, jossa hän nukkuu turvallisesti lähellä meitä. Oikeastaan tämä unipesä on pinnasängyn reunapehmuste, joka toimii samalla unipesänä. Aluksi se olikin pinnasängyssä, mutta koska vauva nukkuu ainakin toistaiseksi meidän vieressä, niin siitä on enemmän hyötyä unipesänä kuin reunapehmusteena. Kätevää kyllä, että tarvittaessa sen voi siirtää takaisin pinnasänkyyn.


Vaikka vauva nukkuukin usein vieressä on hänellä myös oma sänky missä hän välillä nukkuu ja köllöttelee. Ostimme talvella tämän kauniin retropinnasängyn Torista 20 eurolla ja kävimme hakemassa sen Porvoosta. Sänky oli aika rajun näköinen, mutta Pekka kunnosti sen upeaksi. Meillä on todella pieni makuuhuone ja sen takia Helmin vanha, standardi kokoinen pinnasänky ei olisi mitenkään mahtunut sinne. Siksi meidän täytyi metsästää meidän pienelle ihmeelle pienempi ja sirompi pinnasänky ja meillä kävi hyvä tuuri kun satuimme löytämään sellaisen halvalla. Pekka sai tuunattua siitä aika pienellä vaivalla ihan kuin uuden, hih.



Helmi sai vauvana lahjaksi kaksi mobilea, joista nyt toinen sopii pienen ihmeen pinnasänkyyn. Tämä vaaleanpunainen nallemobile koristi aiemmin Helmin hoitopöytää. Se soittaa kaunista sävelmää, pieni ihme tykkääkin kuunnella sitä ja samalla katsella, kun nallet pyörivät hänen yläpuolellaan, hih. Tällä hetkellä hänen söpö pieni nukkumanurkkaus näyttää tältä, hih. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡