torstai 30. elokuuta 2018

Meidän kesä 2018

Voi että miten äkkiä se kesä taas meni. Tämä kulunut kesä on ja tulee olemaan hyvin erityinen, sillä heinäkuun alussa syntyi toinen tyttäremme ja elokuun loppupuolella vietimme hänen ristiäisiä. Mitä kaikkea meidän kesään kuului, mitä tehtiin ja missä käytiin? Tässä kooste meidän kesäkuulumisista.


Toukokuu
Vietimme vappua ja annoimme kummikirjeet ystävillemme joita pyysimme Vilman kummeiksi. Juhlimme Hasun Lihakaupan 50-vuotista taivalta, kävimme taidenäyttelyn avajaisissa ja vietimme äitienpäivää. Juhlimme myös Helmin nimppareita ja sisustimme Helmin huonetta. Toukokuun lopulla Pekalla alkoi kesäloma. Onneksi jo silloin oli ihania, lämpimiä kesäpäiviä ja kivoja uintikelejä. Mökkeilimmekävimme rannalla ja Tykkimäessä. Kävimme treffeillä Mustilassa ja vietimme Pekan kanssa ihanan miniloman Helsingissä. Ihastelimme kauniisti kukkivia omenapuita ja otimme ihania masukuvia. Vietin ystäväni kanssa hauskan Mothers Blessing päivän Kotkassa.Kesäkuu
Kesäkuuhun kuului myös rannalla oloa, mökkeilyä, grillailua, tuoreita marjoja ja huvipuistoilua. Kävimme Kotkassa Katariinan meripuistossa. Täällä Kouvolassa ihastelimme Kasarminmäen vanhoja rakennuksia ja kävimme yhden mökkireissun päätteeksi Verlassa. Pekalla loppui kesälomaJuhannuksena olimme mökillä ja vietimme aikaa sukulaisten kanssa. Kävimme vielä ennen sektiota ultrassa katsomassa meidän pientä kultaa. Juhlimme Pekan serkun häitä.Heinäkuu
Nautin viimeisistä raskauspäivistä vaikka jo kovasti odotin sitä, että saan Vilman syliini. Otimme vielä ihania masukuvia. Kolmas päivä Vilma syntyi ja 10. päivä Pekalla alkoi kahden viikon isyysvapaat. Heinäkuu meni vauvaa ihmetellessä ja hoitaessa. Kävimme tämän kesän teeman mukaisesti myös heinäkuussa useamman kerran mökillä ja Tykkimäessä. Näimme sukulaisia ja ystäviä, jotka tulivat ihastelemaan vauvaa. Heinäkuun lopulla juhlimme meidän viidettä hääpäivää. Minut valittiin Oot niin ihanan ja PlanToys Finland brändilähettiläiksi.
Elokuu
Elokuun alussa Vilmalla tuli 1kk täyteen, kävimme neuvolassa ja minä kävin jälkitarkastuksessa. Pohdimme mitä kaikkea vauvaa varten on hankittu ja miten vauvantulo näkyy meidän makuuhuoneen sisustuksessa. Kerroin miten olen palautunut raskaudesta ja toipunut leikkauksesta. Kävimme tuttuun tapaan mökillä, rannalla ja Tykkimäessä huvittelemassa. Helmillä alkoi kerho. Kävimme Lahdessa ostoksilla ja vietimme hauskan illan Tykkimäen päättäjäisissä. Juhlimme Vilman  ristiäisiä ja ihastelimme miten kaunis hän onkaan. Valitettavasti olemme olleet myös vähän flunssaisia.
Tämä kesä oli todella kuuma, välillä jopa tuskaisen kuuma. Minua niin harmitti kun en raskauden ja leikkauksen takia päässyt tänä kesänä uimaan vaikka järvivesi olisi ollut lämmintä. Nyt on jo niin kylmää, että tälläistä vilukissaa ei uiminen enää houkuta. Vaikka itse en päässyt tänä kesänä uimaan niin onneksi sain seurata Helmin ja Pekan kivoja vesileikkejä.

Tosiaan raskauden ja leikkauksen takia myös isommat kesälomareissut jäivät väliin mikä aluksi minua vähän harmitti. Mutta näin jälkikäteen ajateltuna oli kiva kun tätä kesää ei ollut liian tarkkaan suunniteltu etukäteen ja järjestetty kauheasti ohjelmaa. Oikeasti Pekallakin loma oli lomailua eikä suorittamista. Vietimme oikeasti laatuaikaa perheenä ja nautimme toistemme seurasta. Opettelimme uudenlaista elämää nelihenkisenä perheenä ja ihastelimme meidän tyttöjä, jotka ovat molemmat omalla tavallaan niin rakkaita ja ihania!

Tästä kesästä jää ehdottomasti mieleen loppuraskauden upea muhkea masu, helteet, Vilman syntymä ja ristiäiset sekä Helmin kerhon aloitus elokuun puolessa välissä. Uskon, että tämä kesä tulee jäämään mieleen myös mökki-tykkimäki-uimaranta kesänä, koska emme minun vointini takia oikein muuta pystyneet tekemään. Meillä oli kyllä kaikin puolin ihana kesä. Vaikka aina kesän jättäminen taakse tuntuu haikealta, niin silti on kiva ottaa vastaan alkava syksy. Saa nähdä mitä kivaa tämä syksy tuo tullessaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡