torstai 3. toukokuuta 2018

Hasun Lihakauppa 50v - Juhlavuosi

Haluan onnitella 50-vuotiasta Hasun Lihakauppaa! Ahkera työ, sitkeys ja periksiantamattomuus ovat mahdollistaneet sen, että yritys täyttää 50 vuotta. Lihakauppiaan tyttärenä, tämä on minullekin tärkeä juttu.


Hasun Lihakauppa on perheyritys, jossa työskennellään jo kolmannessa polvessa. Perinteinen lihakauppa on toiminut Kouvolan kauppahallissa vuodesta 1968, jo 50 vuotta. Yritys on siirtynyt isältä pojalle, kun lihakaupan perustajan Pentti Hasun poika Juha Hasu sai vetovastuun yrityksestä vuonna 2008. Myös Juhan poika Henri Hasu kulkee isänsä jalanjäljissä ja hän tuli yritykseen töihin vuonna 2012.


Hasun Lihakaupasta saa takuuvarmasti laadukasta kotimaista lihaa, joista osa tulee myös paikallisilta tuottajilta. Tarjolla on jatkuvasti kattava valikoima nautaa, possua ja lammasta. Valikoimasta löytyy myös jalosteita kuten makkaroita ja palvilihoja. Kausituotteina on saatavilla hirveä ja poroa.


Minusta on mukavaa miten yritys ja liha-alalla työskenteleminen yhdistää Hasujen perhettä. Sama mielenkiinto, intohimo ja kiinnostus lihoihin ja asiakaspalveluun on siirtynyt isältä pojalle jo toistamiseen. Huikeaa!


Arvostus palveluun, kotimaisuuteen ja paikallisuuteen kasvaa entisestään. Ainakin minulle ne merkitsevät paljon. Haluan panostaa kotimaisiin ja paikallisiin tuotteisiin ja tukea suomalaisia yrityksiä. Kannustan sinua tekemään samoin!

Onnea vielä kerran Hasun Lihakauppa ja menestystä myös tuleviin vuosiin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡