tiistai 15. toukokuuta 2018

Äitiyspakkaus

Kirjoittelin aiemmin postauksen Äitiyspakkaus vai raha?, jossa kerroin miksi päädyimme tälläkin kertaa äitiyspakkaukseen. Lupasin kertoa teille kumpi pakkaus meille tuli, mistä tykkäsin ja mistä en niin paljon pitänyt + mitä Helmi ja Pekka tuumasivat pakkauksesta.


Olimme laittaneet hakemuksen äitiyspakkauksesta heti kun vain pystyimme, pakkaus tuli meille vapun tienoilla. Olin positiivisesti yllättynyt kun saimme toivomani 2017 vuoden pakkauksen, sillä laatikon ulkonäkö miellytti minua tässä pakkauksessa enemmän, hih. Kuten aiemminkin kerroin, niin sisällöltään molemmat ovat yhtä kivoja, mutta jos voisin, niin olisin ottanut vuoden 2018 pakkauksesta toppahaalarin ja pussilakanan, hih. Vaikka olin etukäteen tutkinut äitiyspakkauksia netissä, nii kyllä se silti taas ihmetytti miten paljon tavaraa laatikon mukana tuli. Olimme kaikki yhtä innoissamme pakkauksesta ja olimme odottaneet sen saapumista kovasti. Aloimme tutkimaan pakkausta yhdessä ja olimme Pekan kanssa yhtä tyytyväisiä sen sisältöön. Helmi halusi aika vauhdikkaasti nähdä mitä kaikkea laatikossa on ja minua ei yhtään yllättänyt, että neiti piti eniten suloisesta koiralelusta, hih. Helmi on niin ylpeästi läheisille esitellyt äitiyspakkausta ja kertonut mitä kaikkea siellä on: "paaljon tavaoita, vauvan vaatteita ja vauvan leluja, ihana pieni koija".

Tämä pakkaus on mielestäni paljon kivempi kuin Helmin pakkaus vuodelta 2014, siinä oli paljon retrovärerejä tummanruskeaa ja tummaaoranssia, myös "poikamaisia" värejä vihreää ja sinistä. Tämä tulevan heinäkuisen pakkaus sopii mielestäni paremmin pienelle tytölle.

Lemppareita äitiyspakkauksessa

Kevyt toppapuku, töppöset ja tumput - Mielestäni tämä harmaa puku keltaisilla yksityiskohdilla on kaunis ja ajaton, ehdoton lempparini! Mielestäni harmaat töppöset ja tumput sopivat hyvin erilaisten haalarien kanssa.
Unipussi/Yöpuku - Mielestäni tämä unipussi on kaunis, siinä on rauhoittavat värit ja kiva pilvikuosi mistä tykkään todella paljon.
Keltainen, vihreä ja harmaa raitapodyt, punavalkoinenbody sekä harmaat housut - Yksinkertainen on kaunista, niitä on helppo yhdistellä muihin vaatteisiin.
Huopatossut (lisätuote) ja kypärämyssy - No onhan nuo tossut nyt vaan ihanat ja niistä jää kiva muisto. Suomi 100-vauvalle kauniit sinivalkoiset tossut, jotka samalla juhlistavat myös äitiyspakkauksen 80 vuotista taivalta. Mielestäni on kiva, että pakkauksen mukana tulee simppeli ja käytännöllinen kypärämyssy.
Makuupussi - Makuupussissa on söpö pöllökuosi ja kauniita raikkaita värejä neutraalilla pohjalla, kiva että pakkauksessa on kerrankin jotain vaaleanpunaista.
Ruokalappu ja muutamat lisätuotteet - Mielestäni ruokalapussa on kiva kuosi ja tykkään äitiyspakkauksen uusista lisätarvikkeista, lusikoista, maistelututista ja tumpunpidikkeistä. Kiva päästä kokeilemaan näitä.

Lempparit
Pakkauksessa on paljon muitakin kivoja ja tarpeellisia juttuja mm. villavaatteet ja hygieniatarvikkeet +, mutta listasin tuohon suosikkini pakkauksen kivoista jutuista. Kuitenkaan ihan kaikki tuotteet eivät miellyttäneet silmääni, mutta ymmärrän sen hyvin. Ei pakkaus ihan kokonaisuudessaan voikaan kaikkia miellyttää. Ja siis tavallaan nämäkin vaatteet mistä en niin paljon pitänyt ovat omalla tavallaan ihan kivoja, mutta omaan makuuni vähän liian räikeitä ja potkupuvut koin Helmin aikana epäkäytännöllisiksi. Nuo tummansiniset housut ovat tavallaan ihan kivat, mutta en koe luontevaksi pukea pienelle tyttövauvalle tummansinisiä vaatteita. Voi olla, että nämä räikeämmätkin vaatteet päätyvät vauvan päälle jonkun simppelin yksivärisen vaatteen kera, aika näyttää miten käy.
Omaan makuuni liian räikeitä
Olen tyytyväinen pakkaukseen ja ihanaa miten kivoja vaatteita sen mukana tuli! Muutenkin kiva, että pakkauksessa tuli oikeasti tarpeellisia juttuja ja samalla muistutus siitä, mitä kaikkea pitää ottaa huomioon taas kun on vauva. Varsinkin kun raha ei kasva puussa, niin nämä vaatteet ja tarvikkeet tulivat meillä oikeasti tarpeeseen. Onneksi olemme säästäneet Helmin vanhoja vaatteita ja lahjaksikin on jo tullut muutamia vaatteita. Toki olemme itsekin muutamia vaatteita ja tarvikkeita ostaneet, mutta maltilla. Muutamat bodyt, housut ja mekko. Kirjoittelen vielä tässä kevään/alkukesän aikana jossain vaiheessa mitä kaikkea olemme ostaneet vauvaa varten ja mitä on tallella Helmin jäljiltä. Mutta nyt fiilistelen tätä ihanaa äitiyspakkausta ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡