perjantai 10. elokuuta 2018

Mitä kaikkea vauvaa varten on hankittu?

Mitä kaikkea olemme ostaneet meidän pienelle ihmeelle, minkälaisia hankintoja olemme tehneet? Entäpä mitä kaikkea oli jo valmiiksi Helmin jäljiltä tallella ja mitä pieni ihme on jo saanut lahjaksi? 


Vaatteita olemme ostaneet muutamia. H&M:ltä harmaa fleecehaalari ja pari bodya, Lindexiltä söpö jätskibody (ostettu Liberokerhon pisteillä), Vimmalta pari bodya ja kaunis collegehaalari. Metsolalta pari bodya, Ominilta vaaleanpunaiset housut, Kaikolta housut sekä kaksi Valkaman rusettipantaa. Muutama vaate on tullut ostettua Prismasta ja Cittarista. Tietysti näiden vaatteiden lisäksi uusia vaatteita vauvaa varten on myös äitiyspakkauksen mukana tulleet vaateet. Loput käyttövaatteet edellä mainittujen lisäksi ovat lahjaksi saatuja ja Helmin jäljiltä tallella.


Lahjaksi on tullut mm. ihana Marimekon Unikkobody, Arksien pandahaalari, vaaleita bodyja, sukkia, suloinen myssy, sisähaalareita/yöpukuja, sukkia, pari hihatonta bodya ja roosan väriset housut, kuolalappuja ja Hicca:n musta body, välikausihaalari, collegehaalari ja raidallinen bodymekko. Lahjaksi on tullut myös kaunis mummin neuloma haalari.


Ajattelin vaatehankintoja niin, että mielummin ostan sitten enemmän vaatteita, kun vauva kasvaa pikkuisen ja käyttää sitten sitä samaa vaatekokoa vähän kauemmin. Helmin jäljiltä oli säästynyt monia vaatteita koossa 56-62, mutta siitä isompia kokoa ei juurikaan ole säästynyt. Joten koen, että olisi ollut turhaa nyt hamstrata ihan älyttömästi vaatteita, ei niitä sitten ehtisi kaikkia millään käyttää. Ja vaikka tuntuu, että olemme ostaneet vaatteita aika vähän, niin siitä huolimatta pienelle ihmeelle on kerääntynyt kaappiin monenlaisia asuja, hih.


Meillä on Helmin jäljiltä muutamia vauvaleluja tallella, mutta toki meidän pienelle ihmeelle piti ostaa myös ihan omia leluja kuten mm. kaunis Nature Zoon soittorasianalle, Teddykompanietin norsuhelistin ja Miffy-pupu, Sophie la girafe ja Nature Bubz -purulelut sekä Liewoodin suloinen jätskipehmokirja. Lahjaksi hän on jo saanut muutamia leluja kuten ihanan Ainu pupun, hauskan pallohelistimen, pehmosiilin/käsinuken, valkoisen nallen, pehmokirjan, kauniin Tellkiddon lelupussin, Nature Zoon vaunulelun, ruskeita nalleja ja ihanan pehmeän soittorasiapupun, leijonahelistimen sekä kissaunilelun. Lahjaksi hän on saanut myös suloisen nalletaulun, ihanan pupututtinauhan ja kauniin enkelikorun. Äitiyspakkauksen mukana tuli kirja ja unilelu.
Kaunis retropinnasänky ja ihana lettireunapehmuste/unipesä ovat pienelle ihmeelle hankittuja (koska Helmin vanha pinnasänky ei mahdu meidän tämänhetkiseen makuuhuoneeseen eikä Helmin vanhaa reunapehmustetta ole enää tallella) samoin Fine Little Dayn Gran kuusipussilakanasetti ja viltti sekä Vimman ihana peitto. Vaaleanpunainen Finlaysonin pussilakanasetti on tullut lahjaksi.


Pienelle ihmeelle on hankittu kaksi vauvakirjaa, joista toinen on yhteistyönä saatu Oot niin ihana vauvakirja, neuvolakorttikotelo, vauvakortit, kuvausmatto, harsoliinoja, kuolalappuja (Liberokerhon pisteillä), tuttipulloja, amme, kylpytuki ja hoitoalusta. Blogiyhteistyönä olemme saaneet Kiddexiltä suloisen Kawan ankan ja luonnonkumitutteja, tuttinauhan ja kauniin Luman säilytyspussukan meidän pienelle ihmeelle.

Helmin jäljiltä on tallessa muutamia vilttejä, yksi jumppamatto, mobile sekä itkuhälytin. Myös isompia hankintoja kuten vaunut ja rattaat, turvakaukalo ja sitteri löytyvät entuudestaan (pientä ihmettä varten olemme somistaneet sitteriä Vimman viltillä). Helmin jäljiltä on myös syöttötuoli tallessa, mutta se ei ole vielä moneen kuukauteen ajankohtainen, hih. Meillä on myös yksi tuunattu jumppakaari/leikkimatto suunnitteilla meidän pienelle ihmeelle, mutta se ei ole vielä valmis, kuullette siitä sitten myöhemmin lisää.

Huh aikamoinen luettelo erilaisia vaatteita ja tavaroita, mutta minusta oli kiva tehdä tämmöinen postaus missä kerron mitä kaikkea vauvalle on hankittu, mitä kaikkea olemme itse ostaneet ja mitä on tullut lahjaksi. Koska kirjoitin aika laajasti ja niin monenlaisista jutuista, niin voi hyvinkin olla että olen jonkun vaatteen tai tavaran unohtanut mainita, mutta tässä on suurinpiirtein kaikki ihanat vauvajutut mitä on tullut raskaana ollessa osteltua, lahjaksi saatu ja Helmin jäljiltä tallessa, hih. Olin ajatellut alunperin tehdä tälläisen postauksen jo ennen vauvan syntymää, mutta toisaalta minusta on kivempi kirjoittaa näistä nyt kun ne ovat päässeet oikeasti jo käyttöön, hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡