torstai 26. huhtikuuta 2018

Hevea - Turvallisia leluja lapsille

Hevea on tanskalainen yritys, joka valmistaa luonnonkumisia leluja ja lastentarvikkeita, jotka ovat ekologisia, täysin myrkyttömiä ja turvallisia. Tuotteet eivät sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita. Kaikki Hevean lisätarvikkeet on tehty täysin orgaanisesta puuvillasta. Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä  Kiddex Oy:n kanssa, joka maahantuo vastuullisesti tuotettuja lastentarvikkeita, mm. näitä ihania Hevean tuotteitaOlin ajatellut ostaa Hevean tuotteita Lapsimessuilta ja olikin ihana yllätys, kun Kiddex ehdotti minulle yhteistyötä. Tähän yhteistyöhön minun oli helppo suostua tuotteiden turvallisuuden ja hygieenisyyden takia. Helmiltä löytyy ennestään ihana Polly the Fish-kylpylelu, josta neiti on todella paljon tykännyt ja se on ollut meillä ahkerasti käytössä, niin kylvyssä kuin muissakin leikeissä. Tiesin, että Hevean lelut ovat Helmin mieleen.


Miksi halusin meille Hevean kylpyleluja ja tutteja? 

Hevean kylpylelut ovat hygieenisiä, niissä ei ole reikiä, joten ne eivät kerää vettä ja likaa sisäänsä. Lelut ovat turvallisia, niissä ei ole irtoavia osia ja niiden pinta on mukavan tuntuinen. Lelut ovat suloisia ja kivan näköisiä. Helmi on leikkinyt Polly the fish-kalalla ja Fred the frog-sammakolla monenlaisia leikkejä niin kylvyssä kuin muutenkin.  Minusta on ollut hauska huomata, että silloin kun Helmi on leikkinyt sammakolla ja kalalla ammeessa, niin ne pysyvät pystyssä, eivätkä ole koko ajan hassusti kallellaan. Tykkään, että Helmiltä löytyy sellaisia leluja, joita voi yhdistellä erilaisiin leikkeihin ja mielestäni nämä ovat juuri sellaisia leluja, vaikka pääsääntöisesti meillä kylvyssä ovatkin. Kun aloin tekemään ostoslistaa siitä mitä tulevalle heinäkuiselle pitää ostaa, niin ensimmäsiä juttuja, jotka listalle päätyivät olivat Hevean  Kawan-ankka ja luonnonkumitutti. Mielestäni Kawan on vain niin suloinen ja kaunis. Vauvalle hankintoja tehdessä tärkeintä on kuitenkin se, että lelut ovat turvallisia ja mahdollisimman hygieenisiä. Kawan on kätevä ja monikäyttöinen, sillä se sopii niin kylpy- kuin puruleluksikin ja tietysti myös muihin leikkeihin. Halusin pienelle ihmeelle Kawan minin, koska ajattelen, että se sopii vauvan pieneen käteen ja leikkeihin paremmin. Tästä suloisesta ankasta on saatavilla myös pari isompaa kokoa.Helmi ei oppinut syömään tutteja, joten en tiedä varmuudella tästä pienestä ihmeestäkään, että miten käy. Mutta halusin varautua siihen, että tutti löytyy ja sitä voi tarjota vauvalle. Halusin näitä Hevean tutteja, koska tutti on turvallinen, se on yhtenäinen, siinä ei ole mitään irtoavia osia eikä tuttiin pääse kertymään likaa. Itse pidän myös siitä, että tutit ovat neutraalin värisiä, niissä on yksinkertaisen tyylikäs muotoilu ja kivoja kuvioita, mm. kuu ja tähdet, ankat ja kruunut. 
Jos haluat tietää lisää ja nähdä kaikki Hevean tuotteet, niin niitä pääset tutkimaan täältä. Jos sinua kiinnostaa mitä muita tuotemerkkejä Kiddex maahantuo, niin kurkkaa www.kiddex.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡