tiistai 10. huhtikuuta 2018

Ihana kamala loska

Ihana kamala loska. Aikuisista niin ärsyttävä ja kamala, lapsista niin hauska ja ihana. Itse mielelläni skippaisin keväästä sen märän loskaosuuden, kun lumi hitaasti sulaa, vettä, kuraa ja loskaa on joka paikassa. Lumisista kinoksista voitaisiin minun puolestani hypätä suoraan kuivaan, aurinkoiseen kevääseen. 


Mutta lapset, tai ainakin meidän Helmi rakastaa vesileikkejä, kuraleikkejä ja märkää lunta, loskaa. On kiva litsyttää lätsyttää, hyppiä vesilammikoissa, tehdä kurasta ja loskasta sörsseleitä. Hauskaa on ollut myös jää/vesilammikoihin liukuminen. Kieltämättä tulen itsekin näistä leikeistä niin hyvälle tuulelle, kun näen sen riemun ja ilon lapseni kasvoilla. Toisaalta kun muistelen omaa lapsuuttani, niin olihan ne kivoja leikkejä.
Ostimme Helmille viime syksynä Lindexiltä tuon ihanan sadeasun, joka toimii hyvin juuri tälläisillä loskakeleillä. Jännitin vähän miten haalari, takki ja saappaat kestävät vedessä hyppimistä, litsyttämistä lätsyttämistä ja lammikoihin liukumista, mutta neidin välikausihaalari ja sukat säilyivät kuivina.  Minusta tämä kuravaatteiden kuosi on niin ihana ja söpö hih! Tämä kaunis pipo on Pietamon rusettipipo ja aurinkolasit ostimme toissa kesänä Kouvolan Tiimarista. 


Kuten huomaatte, niin meidän takapihalla on vielä ihan törkeästi lunta, joten tuota loskaa tulee meidän pihalla riittämään. Toivottavasti lämpimät, aurinkoiset kelit jatkuvat, niin lumet katoaisivat nopeammin. Odotan niin kovasti jo toukokuuta, sitä että voi pukeutua kevyemmin, niitä oikeasti lämpimiä päiviä ja sitä, että puihin tulee lehdet ja kukat alkavat kukkimaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡