sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Ihania julisteita

Ostin loppuvuodesta ihanan Aino Sinikka Ervastin julisteen, joka somistaa makuuhuoneemme tauluhyllyä. Tämä Lamppu ja sen varjo -juliste oli minulle rakkautta ensisilmäyksellä ja yksi niistä jutuista jotka on saatava "heti ja nyt". Juliste on kaunis, yksinkertaisen tyylikäs ja se sopii pelkistettyyn tyyliimme. Postauksen lopussa olevat julisteet olen saanut kiitokseksi instagramissa tehdystä yhteistyöstä Aino Sinikka Ervastin kanssa. 


Tein aiemmin Instagramissa  Aino Sinikka Ervastin kanssa yhteistyötä ja hän lähetti minulle kiitokseksi valitsemani julisteet hänen verkkokaupastaan. Mietin, minkälaiset julisteet sopisivat meille...


Meille päätyi hauska ja söpö Possu -juliste. Lihakauppiaan tyttärenä ajattelen, että tämä Possu -juliste sopii meille paremmin kuin hyvin, hih. Toinen valitsemistani julisteista on Pigviinit -juliste äiti ja lapsi. Mielestäni tämän julisteen ajatus vanhemmasta ja lapsesta on ihana. Molemmat julisteet sopivat hyvin meidän simppeliin, pelkistettyyn kotiimme. Aino Sinikka tekee mm. kauniita eläinjulisteita, vauvajulisteita ja kortteja. Minun lempparini on tuo Lamppu ja sen varjo -juliste.


Lisää ihania julisteita löytyy Aino Sinikka Ervastin verkkokaupasta. www.ainosinikkaervasti.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡