sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Hevea - Polly the fish

Tätä kalaa on kiva painella ja tunnustella miltä se tuntuu. Sitä on myös kiva kuljettaa ympäriinsä ja se hyppii mielellään paikasta toiseen. Tätä kalaa on myös halittu ja suukotettu. Kaiken lisäksi se on vielä näppärän kokoinen pienen kaksivuotiaan käteen. Nämä Hevean luonnonkumista valmistetut lelut ovat ekologisia, hygieenisiä ja turvallisia. Tällä syntyy kivat ja monenlaiset leikit.
Helmi sai Kiddexiltä tämän ihanan Polly the fish -kalan. Kiddex maahantuo näitä kivoja Hevean leluja, mm tämän hauskan kalakylpylelun. Hevea on tanskalainen yritys, jonka lelut on valmistettu luonnonkumista. Lelut ovat yksinkertaisia, turvallisia ja ekologisia. Kylpyleluissa ei ole lainkaan reikiä, joten ne eivät kerää vettä sisäänsä ja tästä syystä ne ovat hygieenisiä. Hevean tuotteet eivät sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita. 
Käytännöllisyyden lisäksi tämä kala on mielestäni myös niin suloisen näköinen. Iloisella katseellaan se houkuttelee leikkimään. Minusta on mukavaa, miten Helmi tykkää leikkiä monenlaisilla leluilla ja on kiitollinen kaikista leluistaan, niin hyvin kuin vain kaksivuotias osaa olla. Tämä kala on ollut meillä monenlaisissa leikeissä mukana. Uskon, että meille tulee enemmänkin näitä Hevean kivoja kylpyleluja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡