keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Pajunkissat

Kävimme eilen koko perhe yhdessä hakemassa pajunoksia pääsiäistä varten. Tiedän kyllä, että pääsiäistä juhlitaan tänä vuonna vasta huhtikuussa, mutta täällä meillä päin nämä pajunkissat katoavat hetkessä. Meidän pitää kerätä pajunoksat jo hyvissä ajoin, sillä Helmi on vielä niin pieni, että oksien koristelussa kestää oma aikansa. Haluan, että se on Helmin mielestä mukavaa puuhastelua yhdessä, eikä mitään pakkopullaa.


Viime vuonna kävimme keräämässä pajunoksia jo ihan maaliskuun alussa, sillä ensimmäinen postaukseni käsitteli sitä, hih. Nyt maaliskuun puolessa välissä lähdimme metsästämään pajunkissoja, mutta meidän suureksi yllätykseksi niitä oli todella vähän. Siis pajuja oli paljon, mutta ne eivät olleet vielä tehneet pajunkissoja. Se on jännää, miten eri vuonna kasvit käyttäytyvät eri tavalla. 
No löysimme kuin löysimmekin pajunoksia ja pajunkissoja sen verran, että ne riittävät meidän virpomisvitsojen koristeluihin. Saattaa olla, että teemme tässä lähiaikoina vielä toisen reissun, että saisimme näitä kauniita oksia myös maljakkoon koristeeksi, ihan vain sellaisinaan, hih. 


2 kommenttia:

 1. Ihanat pajunkissanmetsästäjät! :)♡ Hienoa, että teillä on noin kaunista luonnonrauhaa kivenheiton päässä kotoa - vielä hienompaa, että käytätte sen hyödyksi :)
  Tätä(kin) postausta lukiessa tulin taas niin hyvälle mielin, hymytyttö-Helmin kuvista etenkin :)♡♡♡
  -Sande

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi. Kiitos taas ihanasta kommentista <3 Siis täällä on kyllä ihana asua ja ehdottomasti hyödynnetään tämä! Keskustaan lyhyt matka ja luonto, huvipuisto sekä uimaranta ihan kotinurkilla ;) Helmi on niin ihana ja kuvauksellinen <3 Minusta on aina niin kiva kuulla miten blogini ilahduttaa myös sinua <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡