keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Kuudes kerhopäivä

Helmi oli jo monta päivää odottanut, että pääsee perhekerhoon kavereiden kanssa leikkimään. Kerhossa oli tietysti taas sama tuttu kaava. Alussa leikittiin ja askarreltiin. Teimme Helmin kanssa yhdessä tämän ihanan keväisen narsissin, Helmi malttoi hienosti askarrella. Helmi kävi välillä leikkimässä ja sitten hän palasi pöydän ääreen värittämään Pikku Myy värityskuvaa, Helmi pitää paljon Muumeista ja varsinkin Myystä. Helmi ei kauaa jaksanut värittää, vaan siirryttiin pian takaisin leikkimään.
Helmi tutki taas varmaan kaikki lelut mitä oli tarjolla. Tällä kertaa esille oli laitettu autotalo, josta oli kiva laskettaa autoja. Helmi leikki tuttuun tapaan nukkekodilla ja Duploilla, tehtiin myös palapeli valmiiksi ja tutkittiin helistimiäkin. Helmi on aika vilkas ja hän ei kauaa jaksanut olla paikallaan, välillä käveltiin kahden huoneen välillä ja mietittiin "mitähän me sitten tekisimme".


Yhteisleikkeinä oli taas tuttuja leikkejä. Aloitimme yhteisleikit Piiri pieni pyörii -laululla, joka on Helmille jo tuttu. Tänään olikin ensimmäinen kerta, kun Helmi uskalsi osallistua yhteisleikkiin, ihan itse (vieressäni, olematta sylissäni). Olen niin ylpeä Helmistä, se oli todella hieno juttu! Seuraavana leikkinä oli Pakkasaamuna paleltaa ja Helmi osallistui myös tähän leikkiin itse. Viimeiseen leikkiin Helmin oli vähän vaikea keskittyä, joten sen Helmi leikki osittain sylissäni. Minusta on niin kiva, miten kerhoruutiinit alkavat tulla Helmille jo tutuksi ja hän tietää miten pitää toimia. Hienoa, että hän halusi osallistua yhteisleikkeihin itse ja malttoi hienosti pysyä leikeissä mukana.


Hartaushetki meni taas todella hyvin, loppua kohden tuli pientä kitinää, mutta hyvin meni! Helmi istui sylissäni ja kuunteli kertomusta, laulettiin ja rukoiltiin. Hauskinta taisi olla kun Helmi sai silittää pientä lintupehmoa ja soittaa triangelia. Kerhon jälkeen tuttuun tapaan  Mamma (äitini) tuli meitä hakemaan ja menimme kauppaan ostamaan kerhojätskit. Kurvasimme Mammanmammalle herkuttelemaan ja leikkimään, sitten olikin aika lähteä kotiin päiväunille. Meillä oli todella mukava kerhopäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡