lauantai 11. maaliskuuta 2017

Sea Life

Kävimme eilen Sea Lifessa ihastelemassa kaloja. Tämä oli meidän ensimmäinen kerta kyseisessä paikassa (Paitsi, Pekka on joskus lapsena käynyt). Olimme ajatelleet, että kalat ja akvaariot kiinnostaisivat Helmiä, tietysti me olimme myös Pekan kanssa uteliaita. En oikein osannut odottaa mitään, menimme sinne hyvillä fiiliksillä.Asiakaspalvelu oli ihan huippua! Meidät toivotettiin tervetulleiksi ja meille kerrottiin kaikki oleelliset asiat Sea Lifesta ja milloin kaloja ruokitaan jne. Oli kiva tulla kun oli niin lämmin vastaanotto. Vietiin takit naulakkoon ja Helmi halusi ensimmäisenä tutkia "majan", joka on luultavasti tarkoitettu synttäreiden viettoon. Siellä oli ihania kuvia hedelmistä ja Helmi ihastelikin niitä.


Sitten olikin aika lähteä oikeasti tutkimaan akvaarioita ja kaloja. Täytyy sanoa, että paikka oli viihtyisä ja ylitti odotukseni. Erilaisia kaloja ja akvaarioita oli todella paljon. Näimme myös sammakoita, mustekalan, haita, meritähtiä, merisiilin, meduusoja ja merihevosia. Helmi jaksoi ikäisekseen todella hienosti katsella. Meidän suureksi yllätykseksi matkan varrella olikin hiekkalaatikko, jonne Helmi ryntäsi heti leikkimään. Samalla kun Helmi leikki, pääsimme rauhassa kuvaamaan akvaarioita. Oli ihana huomata miten paljon Helmi nautti hiekkaleikeistä. Kunpa kevät tulisi pian niin pääsisi omalla pihallakin hiekkalaatikkoon leikkimään!

Leikkien jälkeen jatkoimme kierrosta. Osa kaloista kiinnosti ja ihmetytti Helmiä, osa oli pieniä ja söpöjä, osa oli isoja ja hurjia. Se oli kyllä jännnää kun seisoi isojen akvaarioiden edessä, niin tuntui siltä, että olisi ollut siellä kalojen keskellä. Jotkut isot kalat olivat minustakin vähän hurjia. Loppua kohden neidin vauhti kiihtyi, eikä kalat kiinnostaneet enää niin paljon, mikä on ihan ymmärrettävää. Kierroksen päätteksi oli vielä sellainen "luola" minne sai ryömiä kurkkimaan kaloja, se oli Helmistaä hurjan hauskaa ja vähän jännittävääkin.

Täytyy sanoa, että olipas mielenkiintoinen seikkailu kalojen keskellä. Kävimme vielä lopuksi ostamassa leluja. Meillä on nimittäin usein reissuilla tapana ostaa jotain muistoksi Helmille. Helmi valitsi itselleen pari pientä pehmoa, "limaisen" kilpikonnan ja mustekalatikkarin. Mielestäni lelut olivat kivoja, hyvän hintaisia ja vaihtoehtoja oli paljon. Sea Life ylitti odotukseni, kaloja oli paljon erilaisia ja ne olivat hyvin näkyvillä. Olen varma, että menemme sinne joskus vielä uudestaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡