lauantai 28. heinäkuuta 2018

Oot niin ihana

Oot niin ihana - Yhteisöllinen vauvakirja, joka sopii kaikille perheille. Olen seurannut Oot niin ihanan matkaa aikalailla alusta asti, niin Facebookissa kuin Instagramissakin. Olen kommentoinut, osallistunut keskusteluihin ja kyselyihin sekä kertonut mielipiteitäni silloin kun vauvakirjaa vielä luonnosteltiin ja myös sen jälkeen kun se on tullut myyntiin. On ollut mukavaa seurata ja osallistua tälläiseen projektiin, jossa tuote on suunniteltu yhdessä asiakkaiden kanssa ja missä erilaiset perheet on otettu huomioon. Minusta on mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä ja että pääsen vielä enemmän mukaan näihin Oot niin ihana juttuihin, nyt kun minut valittiin loppuvuodeksi heidän brändilähettilääksi. Luvassa on tämän vauvakirjan esittelypostauksen lisäksi mm. vinkkejä vauvakirjan täyttämiseen, arvontaa ja alekoodia, kannattaa pysyä kuulolla jatkossakin. ♡


Oot niin ihana on kotimainen, monipuolinen ja yksinkertaisen tyylikäs vauvakirja. Se mikä erottaa Oot niin ihanan muista on sen kansiorakenne ja se tulee kauniissa laatikossa. Laatikkoon mahtuu halutessaan säilömään myös ihania vauvamuistoja kuten esimerkiksi neuvolakortin ja sairaalan rannekkeen, ensimmäisiä vaatteita ja leluja. 


Vauvakirjassa on 42 paksua paperisivua, jokaisella sivulla on kaunis, inspiroiva kuvitus. Aiheina ovat mm. odotus, vauvan nimi, juhlat, kuukausisivut 1-12, nukkuminen ja muita vauvavuoden virstanpylväitä. Mukana on myös kuvitettuja, tekstittömiä sivuja, joihin voi kiinnittää kuvia tai kirjoittaa vapaasti. Sivut saa kansiosta irti, jotta sivuja on helpompi täyttää. Halutessaan myös sivujen järjestystä voi vaihtaa ja/tai lisäillä kansioon Oot niin ihana lisäsivujajatko-osia ja irtosivuja tai vaikkapa myöhemmin lapsen askarteluja. 


Minusta tässä vauvakirjassa ihanaa on se, että se sopii kaikille perheille, sillä otsikoita tai valmiita tekstejä ei ole lokeroitu sopimaan vain johonkin tiettyyn muottiin. Vauvakirja sopii siis hyvin myös uusperheille, yksinhuoltajille, adoptio- ja sateenkaariperheille. Mikä minulle on henkilökohtaisesti tärkeää on se, että vauvakirjassa on riittävästi tilaa valokuville ja kirjoittamiselle, pidän myös sen modernista ilmeestä. Hauskaa, että vauvakirjasta saa helposti persoonallisen ja juuri oman näköisen, jokainen voi täyttää sitä juuri niin kuin itse haluaa.


Vauvakirja on ihastuttanut minua siitä asti kun törmäsin Oot niin ihanaan ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten. Minusta on nyt ihanaa päästä kirjaamaan meidän pienen ihmeen matkaa tähän kauniiseen vauvakirjaan. Ihastuttaako tämä vauvakirja sinuakin? Instagram-tililläni @laurahassu on käynnissä arvonta, jossa yksi onnekas voittaa omakseen Oot niin ihana vauvakirjan. Arvonta päättyy tiistaina 31.7.2018 klo: 23:59. Käykää osallistumassa ♡

Lisää tietoa Oot niin ihanan tuotteista löytyy täältä www.ootniinihana.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡