sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Vauvan kanssa mökillä

Oli niin upeaa keliä luvattu viikonlopuksi, että ajattelimme grillata. Sitten keksimme: mitä jos grillaisimmekin mökillä? Samalla Helmi pääsisi leikkimään kivoja vesileikkejä. Ajattelin, että ihan samahan se on parantelenko kotona vai mökillä, joten ex tempore pakkasimme kamppeet ja lähdimme ajelemaan.


Ihanaa, vauvan ensimmäinen mökkireissu. En olisi kyllä etukäteen ajatellut, että hän tulee mökille ihan näin pikkuisena. Toisaalta miksipäs ei? Kaikki sujui hyvin, vauva oli tyytyväinen, söi ja nukkui hyvin, hän ihmetteli järvimaisemaa ja katseltiin, kun isi ja Helmi olivat uimassa. Koska oli niin kuumia hellepäiviä, niin meillä vauvan kanssa suurin osa päivistä kului mökissä.
Helmistä oli kivaa olla vauvan kanssa mökillä. Se oli tärkeää, että vauva tuli katsomaan, kun hän on uimassa ja istuu yksisarvisen kyydissä, hih. He yhdessä köllöttelivät hetken viltin päällä ja katselivat näkyykö järvessä kaloja ja taivaalla lintuja. Helmistä oli tuttuun tapaan taas hauska leikkiä kivoja vesileikkejä, saunoa, leikkiä mökkileluilla (tällä kertaa erilaisilla nukkekodeilla) ja syödä pihviä.
Olin niin positiivisesti yllättynyt, että kykenin lähtemään mökille, sillä muutama päivä aiemmin liikkumien oli vielä niin huonoa ja kivuliasta, että en olisi osannut edes ajatella lähteväni mihinkään. Mutta koska olin loppuraskaudessa ja nyt leikkauksen jälkeen vain kökkinyt kotona niin oli ihanaa päästä käymään jossakin. Minun olisi kovasti tehnyt mieli myös uimaan, mutta jouduin tyytymään vain katselemaan toisten kivoja vesileikkejä, onhan leikkauksesta kulunut vasta 12 päivää. Olimmehan me aika väsyneitä mökkireissun jälkeen, koska tietysti vauvan kanssa piti heräillä yöllä ja mökillä tuli tehtyä monenlaisia juttuja. Päällimmäisenä kuitenkin mielessä miten kivaa meillä oli, ihanaa, vauvan ensimmäinen mökkireissu ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡