torstai 16. elokuuta 2018

Helmin lempparikirjat

Helmillä on ollut jo pitkään kirjojen suhteen yksi ehdoton lemppari, joka on tällä hetkellä ylitse muiden: Puppe-kirjat.


Muistan omasta lapsuudestani ihanat, iloiset Puppe-kirjat. Luukuista paljastui hassuja juttuja ja vaikka mitä yllätyksiä. Helmistäkin on hauska kurkkia ja huomata mitä kaikkea luukkujen takaa löytyy. Kirjojen iloiset, pelkistetyt kuvat ja suloiset hahmot kiinnostavat ja ilahduttavat. Helmi on todella eläinrakas ja lähipiirissämme on useita koiria, joten ehkä silläkin on vaikutusta siihen miksi juuri nämä koirakirjat ovat lemppareita, hih.


Meillä luetaan joka päivä, luemme kirjoja yhdessä ja Helmi katselee kirjoja myös itsekseen. Jos ei muuten niin ainakin iltasatu luetaan. Minusta on kiva, että kirjat kiinnostavat Helmiä ja hän malttaa kuunnella satuja, ainakin silloin kun on sellainen kirjankatselu/kuuntelufiilis, hih.


Helmillä on monenlaisia Puppe-kirjoja ja koska niitä luetaan päivittäin, niin hän osaa monet tarinat ulkoa. Välillä ollaankin tehty niin, että hän kertoo tarinaa minulle, hih. Helmistä on ollut hauska näyttää kirjoja myös pikkusiskolle. Se oli keväällä hauska yllätys, kun Helmi näki Lapsimessuilla oikean Puppe-koiran! Äiti ja isi ilahtuivat, kun satuimme löytämään huutonetistä tuotannosta poistuneen Puppe saa pikkusiskon - kirjan, se auttoi hyvin valmistelemaan Helmiä pikkusiskon tuloon, hih. Ja vaikka Helmi tykkää todella paljon Puppe-kirjoista, niin kyllä hän katselee mielellään muitakin kirjoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡