lauantai 1. kesäkuuta 2019

Ihanaa, kesä on täällä

Ihanaa, kesä on täällä! Olen odottanut tätä kesän ensimmäistä päivää ja kesää erityisen paljon. Toivon, että kesästä tulisi lämmin ja aurinkoinen, mutta ei kuitenkaan liian kuuma, hih.


Viime kesänä olin viimeisilläni raskaana ja toivuin sektiosta, en pystynyt nauttimaan kesästä niin paljon kuin olisin halunnut. En kyennyt kunnolla kävelemään, ainakaan pitkää matkaa. En esimerkiksi uinut viime kesänä ollenkaan, vaikka keli siihen oli mitä mainioin. Emme tehneet viime kesänä mitään isompaa kesälomareissua, koska en uskaltanut enkä kyennyt reissaamaan, en esimerkiksi pystynyt istumaan autossa pidempää matkaa. Minua vaivasi monet loppuraskauden vaivat ja kolotukset, sektiosta toipuminen oli kivuliasta jne.


Odotan tältä kesältä sitä, että voidaan tehdä reissuja. Pystyn istumaan autossa. Voin liikkua niin paljon kuin siltä tuntuu, kykenen kumartelemaan, istumaan maassa ja pääsemään sieltä ylös (esim rannalla). Voin halutessani uida, jos tarkenen, hih. Ei ole kipua eikä pelkoa tulevista tapahtumista. Voin tehdä ja syödä mitä haluan. Haluan nauttia joka hetkestä ja niin aionkin tehdä.


Haluan nähdä ystäviä ja sukulaisia, viettää laatuaikaa perheen ja läheisten kanssa. Syödä paljon mansikoita ja jäätelöä. Ostaa ihania uusia kesävaatteita ja sandaaleja. Mökkeillä, leikkiä lasten kanssa kivoja vesileikkejä, käydä metsäretkillä. Tehdä lähimatkailua, kivoja reissuja ja retkiä. Mm. käydä  Muumimaailmassa, seikkailla Turussa ja Naantalissa. Tutustua paikallisiin, Kouvolan matkailukohteisiin ja käydä mm. Tykkimäessä. Grilllailla, syödä hyvin ja herkutella. Olla vaan ja pötkötellä, hyggeillä ja rentoutua. Sisustaa, tuunata huonekaluja ja hoitaa pihaa. Ihastella luontoa, kauniita maisemia ja kesän tuoksuja. Ottaa paljon ihania kuvia muistoksi.


Pekalla alkaa kesäkuun puolessa välissä kahden viikon isyysvapaat, kesälomaa vietetään sitten heinä-elokuussa. Tarkoitus on kesän aikana ainakin mökkeillä, vierailla Muumimaailmassa ja menemme Pekan kanssa viettämään hääpäiväämme Helsinkiin. Meillä on kesän suunnitelmat muuten vielä vähän auki. Toisaalta se on ihanaa, että kesä ei ole heti liian täyteen buukattu, että reissujen ja retkien lisäksi ehdimme myös olla vaan ja rentoutua.


Ihanaa, kesä on täällä ♡ Olen päättänyt, että aion hymyillä satoi tai paistoi. Ainakin yritän, hih. Haluan iloita kesästä mahdollisimman paljon, koska tunnetusti silloin aika menee liian nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡