maanantai 17. kesäkuuta 2019

Vauvanurkkauksen uusi kaunis yksityiskohta

Meidän pikkuisen vauvanurkkaus on saanut uuden kesäisen ilmeen. Olen aina välillä uudistanut vauvanurkkausta vaihtamalla esimerkiksi erilaisia pussilakanoita, sisustusesineitä, leluja ja tyynyjä.


Vauvanurkkauksen uusi kaunis yksityiskohta on meidän DIY vaatetanko. Se on roikkunut siinä aiemminkin, mutta otimme sen pois viime kesänä, kun pinnasänky tuli huoneeseen. Nyt minulle tuli kuitenkin sellainen fiilis, että se sopisi vauvanurkkaukseen: vaatetanko täytyi saada takaisin paikoilleen! Ihanaa, että nyt söpöjä vauvanvaatteita saa kauniisti esille.


Kun päivitin makuuhuoneen kesäiseksi, ajattelin samalla laittaa pinnasänkyyn kevyet, freesit lakanat, esikoisen vanhan Tellkiddon pussilakanasetin. Ikean koripöydän päällä on Jollyroomista tilattu kirjainvalo, joka on ollut iltaisin kätevä ennen vauvan nukuttamista, koripöydän sisällä on ihana H&M Homen sateenkaarityyny. Koripöydässä on kiinni Ikea Skådis seinähyllyn pieni laatikko tuteille. Laitoin pinnäsängynpäätyyn kauniit kortit, jotka on Finformilta.


Ihastelen edelleen tuota meidän torilöytöä: vanhaa pinnasänkyä, jonka Pekka on tuunannut. Meidän pieneen makuuhuoneeseen ei standardi kokoinen pinnasänky olisi mahtunut, joten meidän piti löytää jostain pienempi pinnis, lisäksi sänky on kaunis ja sopii mielestäni vanhaan 50 -luvun taloomme, hih. En tiedä raaskinko luopua pinnasängystä, sitten kun vauva ei enää sitä tarvitse, se on niin ihana. Vinkki! Jos ihastuit pinnasänkyyn niitä on usein tori.fi sivulla myynnissä melko edullisesti, sieltä meillekin bongasin tämän vain 20 eurolla. Tykkään edelleen myös kauniista lettireunapehmusteesta, joka on tilattu Vanimelin verkkokaupasta. Siitä saa myöhemmin kivan somisteen lastenhuoneeseen.


Vauvanurkkausta on ollut ihana sisustaa ja keksiä siihen aina välillä jotain uutta ja kivoja pieniä yksityiskohtia. Vauvanurkkauksen tyyli on vaihdellut vuoden aikana, siinä on nähty vaaleanpunaista, okraa ja mustavalkoista. Nyt tällä hetkellä se näyttää tältä. Kesäisen fiiliksen vauvanurkkaukseen tuo ihanat kesävaatteet vaatetangolla ja oksat pöydällä, hih. Olisi kiva ostaa pinnasänkyyn joku kaunis kesäinen lakana, ehkäpä vihreän sävyinen. Mistähän sellainen löytyisi?

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♡