sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Lastenvaatelempparit - Väriä elämään

Väriä elämään! Alkaneen kesän kunniaksi ajattelin näyttää teille minkälaisia värikkäitä kesävaatteita meidän lasten vaatekaapeista löytyy. Viime kuussa kirjoittelin neutraaleista vaatteista, nyt on värikkäiden vaatteiden vuoro. Meidän tytöillä on monia kauniita, värikkäitä vaatteita ja mielestäni niin pitää ollakin.


Iloiset värit tuovat hymyn huulille ja ne sopivat kesään ja muutenkin lasten päälle paremmin kuin hyvin. Vaikka tykkään itse monesti kuvata someen esim. instaan enemmän neutraalin värisiä vaatteita, niin se ei kuitenkaan ole koko totuus. Meidän lapsilla on paljon myös kauniita värikkäitä vaatteita.


Tällä hetkellä mielestäni tyttöjen ihanimpia kesävaatteita ovat mm. Martinexin muumivaatteet, Arksien flamingopaita ja Marimekon tasaraita-paita. Myös H&M:ltä keväällä ostetut vaatteet ovat kauniita ja ihanan kesäisiä.


Helmin vaatekaapista löytyy nykyään aika paljon keltaisia vaatteita, koska keltainen on hänen lempivärinsä, siitä lisää täällä. Kauniin Metsolan mekon lisäksi hänellä on käytössä mm. omilla rahoillaan ostama Blaan leijonapaita. Hän on saanut keltaisia vaatteita myös lahjaksi.


Helmillä on käytössä myös vanhempien mallistojen vaatteita kuten ihana Wildkind kids:n tunika, minkä ostin hänelle viime kesänä, samoin parin vuoden takaiset Vimman lettimekot. Vilmalla on käytössä muutamia Helmin vanhoja värikkäitä kesävaatteita kuten ihanat Marimekon mekot ja hauska Lindexin päärynäpaita ihanalla tekstillä 'My dad is pearfect'.


Meistä on kiva fiilistellä kesää ihanilla värikkäillä vaatteilla. Aloitin syyskuussa 2018 tämän hauskan Lastenvaatelempparit -postaussarjan. Joka kuukausi teen yhden postauksen lastenvaatteista ainakin ensi syksyyn saakka. Täältä pääsee näkemään kaikki Lastenvaatelempparit -postaukset ja syyn sille miksi aloitin tekemään tätä postaussarjaa. Ihanaa kesän jatkoa ihan jokaiselle ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡