lauantai 15. kesäkuuta 2019

Lempipaikkani kotona

Kun blogini täytti kolme vuotta, niin kyselin teiltä postaustoiveita ja tämä oli yksi niistä: mikä on lempipaikkasi kotona? Tämä oli mielestäni mielenkiintoinen kysymys mitä rupesin heti pohtimaan, joten ajattelin ehdottomasti tarttua tähän.


Olin heti ihan varma, että lempipaikkani kotona on olohuone. Siellä vietämme eniten aikaa ja se on mielestäni ainakin tällä hetkellä kotimme kaunein ja viihtyisin huone. Olohuoneessa lempipaikkani on sohva ja sen vasen nurkka on minun paikkani, hih. Siellä tykkään istua ja köllötellä.


Toisaalta lempipaikkani on myös makuuhuone ja sänky. Tällä hetkellä arvostan lepohetkiä ja nukkumista todella paljon, silloin kun siihen on tilaisuus. Enemmän ehkä kuin koskaan aiemmin. Tällä hetkellä pidän meidän makuuhuoneen ihanasta kesäfiiliksestä.


Nähtävästi molemmat lempipaikat kotona liittyvät rentoutumiseen. Toisaalta en ole yhtään yllättynyt. Tämän aika vauhdikkaan ja hektisen elämäntilanteen takia, jos ns. ylimääräistä aikaa on käytän sen mieluiten lepäämiseen. Joko nukkumiseen tai köllöttelyyn, sitten taas jaksaa leikkiä ja touhuta, kuunnella kiukkuja ja itkuja, hih.Mikä on sinun lempipaikkasi kotona?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡