lauantai 22. syyskuuta 2018

Lastenvaatelempparit - Uusi postaussarja

Syksy tuo tullessaan tänne blogiin uuden kivan jutun mitä olen miettinyt jo pitkään ja nyt uskallan toteuttaa sen. Aion joka kuukausi tehdä jonkun kivan lastenvaatepostauksen, Lastenvaatelempparit, jossa esittelen meidän tyttöjen asuja. Muistan nimittäin, että silloin kun aloittelin blogia vuonna 2016 tykkäsin tehdä Helmin vaatteista asupostauksia. Jostain syystä niiden julkaiseminen myöhemmin kuitenkin vähentyi ja jäi, vaikka niiden tekeminen oli minusta hauskaa. Ja siksi olenkin päättänyt elvyttää vaatepostaukset takaisin blogiini.
Paita,body - Metsola

Uskon, että lähes jokainen äiti tai oikeastaan kuka vaan on sitä mieltä, että vauvojen ja lasten vaatteet ovat söpöjä ja ihania. Ainakin itse olen sitä mieltä ja haluan pukea lapseni kauniisiin vaatteisiin. Tykkään tukea suomalaisia yrityksiä, mutta yhtälailla meidän lasten kaapeista löytyy myös ulkomaisten ketjuliikkeiden ja markettien vaatteita. Minulle aina lastenvaatteita ostaessa kaikkein tärkeintä on se, että ne ovat miellyttävän tuntuisia ja mukavia lapsen päällä. Toki myös vaatteen ulkonäkö vaikuttaa ostopäätökseen ja ekologisuus on plussaa. Olen kiinnostunut ja haluan tietää missä lasteni vaatteet tehdään.

Rusettipanta,housut/Kaiko - Body/Lindex - Puputossut/Mannankylässä

Asut joista otan kuvia ja kirjoitan voivat olla jo pitkän aikaa käytössä olleita, käytettyjä, uusia tai lahjaksi saatuja. Tulen varmaan monissa postauksissa huomioimaan sesongit ja erilaiset vuodenajat. Se on kiva, jos postaukseni inspiroivat, ilahduttavat ja niistä saa vinkkejä. Minusta on hauskaa, että lasteni lempparivaatteista jää kauniita kuvia muistoksi. Ja voi joskus myöhemmin, vuosien päästä muistella "ainiin, tuolloin tuo vaate oli ehdoton lempparisi tai äidin lemppari, hih" ♡

Mekko/Vimma

Huom! Ensi kuun postauksessa on luvassa meidän lasten syksyisiä asuja. Ihanaa viikonloppua! ♡

Rusettipanta/Valkama - Body/Metsola

Linkit kaikkiin Lastenvaatelempparit -postauksiin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡