keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Oot niin ihana - Muutakin ihanaa kuin vauvakirja

Kaupallinen yhteistyö / Oot niin ihana

Oot niin ihana tunnetaan kauniista, modernista ja monipuolisesta vauvakirjastaan, mutta tiesitkö, että heillä on myynnissä myös muita ihania tuotteita? Ja vauvakirjan osia pystyy ostamaan erikseen? Tässä postauksessa esittelen kauniin neuvolakortti/passikotelon, kansion ja laatikon.


Oot niin ihana neuvolakortti/passikotelo on kaunis ja käytännöllinen. Meillä säilytetään molempien tyttöjen neuvolakortteja kyseisissä koteloissa. Muovisen kotelon sisällä neuvolakortti/passi pysyy suojattuna ja puhtaana, lisäksi se on ilo silmälle, hih. Olen koristellut meidän tyttöjen kotelot mustalla dymolla, toisessa lukee Helmi, toisessa Vilma. Näin erotan tyttöjen neuvolakortit toisistaan! Tämä kotelo on kaunis ja käytännöllinen lahja esimerkiksi maailmanmatkaajalle tai odottajalle. Se sopii hyvin joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, babyshowereille ja vaippakakakun täytteeksi. 


Oot niin ihana kansiota myydään myös erikseen, ilman vauvakirjan sivuja. Meillä kyseinen kansio on ollut käytössä Helmin askartelukansiona, mutta toki kansio voi olla myös muussa käytössä, esimerkiksi diy valokuva-albumina tai koulumateriaalien/asiakirjojen säilyttämistä varten. 

Myös ihanan laatikon voi ostaa erikseen ja siinähän voi säilöä ihan mitä vain! Esimerkiksi: Leluja, valokuvia, koruja, lankoja, kirjoja, latureita, pientä tilpehööriä, vauvan vaatteita jne. Laatikkoa voi myös hyödyntää kivasti lahjojen paketoimiseen, hih. Laatikosta voi tehdä halutessaan muistolaatikon laittamalla sinne säilöön vauvavuoden tarvikkeita esimerkiksi ensimmäisiä vaatteita, leluja, tuttipullon, tutin, sairaalan rannekkeen ja kortteja mitä vauva sai syntyessään tai kun hän sai nimen. Harmittaa, että kun Helmi oli vauva, niin tuota kaunista Oot niin ihana vauvakirjaa ei vielä ollut, koska se tuli myyntiin vasta vuonna 2016. Ostin kuitenkin heiltä silloin tuon ihanan neuvolakorttikotelon ja laatikon, säilöin sinne Helmin vauvakirjat ja ostamani Oot niin ihana kansion, jossa säilytän Helmin askarteluita. Oot niin ihana myy myös jatko-osaa vauvakirjaan, jossa käsitellään 2-7 ikävuoden juttuja. Ajattelin ostaa Helmille tämän setin, niin hänkin saa omaan kansioonsa myös sivuja, mihin tallentaa muistoja. Helmillä on nimittäin entuudestaan jo kaksi vauvakirjaa, mutta niissä merkinnät loppuvat suunnilleen ensimmäisen vuoden jälkeen. Siksi on mahtavaa, että voin ostaa hänelle tuon setin missä käsitellään isomman lapsen asioita, sillä eivät ne muistojen tallentamiset lopu vauvavuoteen, vaan merkittäviä hetkiä tulee paljon sen jälkeenkin.

Tosiaan tämä oli jo kolmas postaukseni Oot niin ihana brändilähettiläänä. Jos et ole vielä nähnyt aiempia postauksiani, niin täältä pääset lukemaan ensimmäisen brändilähettiläs postaukseni, jossa esittelin Oot niin ihana vauvakirjan kokonaisuudessaan. Toisessa postauksessani, Oot niin ihana - mistä kaikki alkoi voi käydä kurkkaamassa täyttämiäni vauvakirjan sivuja liittyen raskauteen ja toisen tyttäremme syntymään. Ensi kuun postauksessa on luvassa lisää täytettyjä vauvakirjan sivuja, kannattaa pysyä kuulolla, hih.

Lisää tietoa Oot niin ihanan tuotteista löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡