lauantai 8. syyskuuta 2018

Alkusyksyn mökkireissu

Oli niin kiva ilma +18-21 astetta, joten päätimme eilen lähteä mökille. Meiltä mökille ajaa noin puolituntia, niin hyvin viitsii lähteä sinne ihan vain käymäänkin. Emme siis olleet yötä, kävimme vain ulkoilemassa ja saunomassa siellä.
Helmi leikki vähän vielä uima-altaassaan vesileikkejä, heitteli kiviä ja tutki muurahaisia. Mökillä on aina ihanaa, varsinkin silloin kun on hyvä keli ja voi ulkoilla. Huomasimme, että siellä syksy näkyi selkeämmin kuin täällä kotona. Maassa oli paljon keltaisia lehtiä ja monet kasvit olivat jo alkaneet kellastua.
Nautin raikkaasta metsän tuoksusta ja siitä fiiliksestä, että ei ollut kiire minnekään. Pekka uskaltautui vielä järveen uimaan, vesi oli noin 19 asteista, me tytöt emme uskaltaneet mennä niin viileään veteen, hih.
Vilma ihmetteli ja nukkui, reissu sujui hyvin. Kesän mökkeilyt on mökkeilty, tämä oli syksyn ensimmäinen mökkireissu, mutta ei välttämättä viimeinen. Uskon, että kun ruska saapuu, niin haluan mennä mökille ihastelemaan luonnon upeaa väriloistoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡