tiistai 11. syyskuuta 2018

Ripaus väriä syksyiseen sisustukseen

Kesä on vaihtunut syksyksi ja se näkyy myös meidän kotona. Syksy on monellakin tapaa inspiroivaa aikaa niin täällä blogissa kuin sisustuksessakin. Minulla on mielessä monenlaisia kivoja ideoita, joista osan olen jo toteuttanutkin.


Olen niin ihastunut okran/sinapinkeltaisen sävyihin, mielestäni ne sopivat hyvin meidän harmaaseen kotiin ja tuovat kivan syksyisen fiiliksen. Ne muistuttavat kauniisti viljapeltoa ja syksyn satoa, ruskaa ja kellastuneita lehtiä.


Olohuoneen lisäksi myös makuuhuoneessa on kiva syksyinen tunnelma. Tuo lightbox on kyllä kätevä, kun siihen saa niin helposti muutettua minkä tekstin haluaa. Kirjoitin siihen ihana syksy, koska mielestäni syksyssäkin on paljon ihania juttuja. Saa pukea pitkästä aikaa kuuman kesän jäkeen kivoja paksumpia vaatteita, raikas syksyinen tuuli inspiroi haastamaan itseään ja luomaan jotain uutta ja kaunista, unohtamatta tietenkään syksyisiä sävyjä, ruskaa ja luonnon upeaa väriloistoa. Tässä syksyllä on luvassa myös muita kivoja juttuja kuten Pekan synttärit ja halloween lokakuussa, isänpäivä ja Helmin synttärit marraskuussa +.Minusta on hauskaa miten pienillä yksityiskohdilla ja edullisilla jutuilla saa aikaan ison muutoksen. Mielestäni näillä muutamilla tyynyliinoilla sai aikaan kauniin syksyisen tunnelman näihin huoneisiin. Saa nähdä mitä kivoja syksyisiä juttuja vielä keksin meidän ihanaan kotiin, hih!


Viikonloppuna lähden Habitareen (huonekalu-, sisustus- ja designmessuille) Helsinkiin inspiroitumaan, nappaamaan vinkkejä sisustukseen ja tekemään kivoja löytöjä. Oletko sinä menossa messuilemaan? Vielä tämä päivä aikaa osallistua blogini instagram-tilillä @laurahassu kivaan messulippuarvontaan, käy ihmeessä osallistumassa. Arvonta päättyy tänään 11.9.2018 klo 23:00, onnea arvontaan! ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡