perjantai 14. syyskuuta 2018

Habitare 2018

Messukeskus kutsui meidät tutustumaan Habitareen, kävimme messuilla eilen, torstaina ihastelemassa monenlaisia kauniita sisustusjuttuja! Mitä erityisesti halusin messuilla nähdä, miten reissu sujui lasten kanssa?Halusin saada messuilta sisustusinspistä, nähdä kauniita osastoja ja kivoja esineitä. Odotin, että pääsen näkemään livenä mm. Hakolan Lempi-hyllyn ja Grandesignin Kerä-amppelin ja Piirongin pyöreän kynttilänpidikkeen. Ne olivat kaikki juuri niin upeita miltä ovat kuvissa näyttäneet, vielä joku päivä kotiutan ne meille, hih.
Minua kiinnosti myös Marimekon osasto ja se olikin upea syksyisine sävyineen. Kauniita kuoseja ja ihastuttavia esineitä. Haavelistallani on monia Marimekon tuotteita, mm. tyynyliinoja, pussilakanoita, astioita ja maljakoita. Oikeastaan aika paljon kaikkea ihanaa, hih.
Messuilla oli paljon kauniita ja mielenkiintoisia osastoja, mutta koska olimme messuilla koko perheen voimin kuvailut jäi aika vähäiseksi. Reissu sujui kuitenkin hyvin, molemmat tytöt viihtyivät messuilla. Helmi totesikin useampaan kertaan "minulla on kivaa messuilla". Tuskin kenellekään tulee yllätyksenä mitkä olivat hänen lemppariosastojaan:


Helmiä kiinnosti hauska bObles-leikkialue, jossa oli monenlaisia kivoja bObles-leluja ja kaunis pallomeri. Rupesin niin haaveilemaan meille tuollaista pallomerta, Helmillä oli niin kivat leikit siellä. Myös alennuksessa ollut pieni elefantti houkutteli. Helmistä oli hauska kasata niitä päällekäin ja tehdä niistä torneja, hih.Tietenkin Helmiä kiinnosti myös Habi Kids leikkialue, jossa kiemurteli iso mato, jonka päällä pystyi hyppimään ja kiipeilemään. Oli ihana katsella Helmin riemua ja miten kivaa hänellä oli muiden lasten kanssa. Loppumessut vietimmekin tällä leikkialueella, Helmillä oli niin kivat leikit siellä. Kun hän malttoi tulla pois kiipeilemästä kävimme kurkkaamassa Habi Kids alueella olevia nukkekoteja (tai jotain sen tapaisia) pöydällä olevia perhosia ja piirrustustarvikkeita. Sitten olikin aika sanoa messukeskukselle heipat ja lähteä ajelemaan kotiin päin.

Messuilta tuli tällä kertaa ostettua pari Luhdan pyyhettä ja tytöille Fabelabin ihanat yksisarviset. Messuilla olisi ollut paljon ihania juttuja mitä olisin helposti voinut kotiuttaa meille, mutta tällä kertaa ajattelin enemmän järjellä kuin tunteella, hih. Ja minulla on loppukuusta näillä näkymin tulossa vielä yksi reissu niin tämän kotiäidin pitää sinnekin säästellä rahojaan. Meillä oli kyllä kiva reissu, näin paljon ihania sisustusjuttuja ja löysin (minulle) uusia mielenkiintoisia yrityksiä ja heidän tuotteitaan mihin aion tutustua vielä lisää.


Täältä pääsee näkemään miltä messut näyttivät vuosi sitten meidän näkökulmasta, kun olin silloin messubloggaajana! Mukavaa viikoloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡