keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Ihana kesä, ainakin tällä hetkellä

Ihana kesä, ainakin tällä hetkellä. Olemme ottaneet ilon irti näistä ensimmäisistä kunnon kesäpäivistä. Siis nyt kun on ollut oikeasti lämmintä, yli 20 astetta, vihdoinkin! Tämä kevät ja alkukesä on ollut todella kylmä, näitä kesäpäiviä on niin paljon toivottu, kaivattu ja odotettu. Kunpa vain tämä ihana lämpö pysyisi. 


Olemme ulkoilleet paljon, sillä nämä ihanat lämpimät kesäpäivät menisivät hukkaan sisällä. Helmikin totesi tänään pitkästä aikaa, että "uu, kuuma päivä", hih. Olemme nauttineet auringosta, kävimme rannalla ja olemme puistoilleet. Helmi on myös innoissaan leikkinyt uuden saippuakuplakoneensa kanssa. Neiti on ollut myös ahkera keräämään kukkia ja ilahduttaakin äitiä ja isiä ihanilla kukilla päivittäin. 

Teimme tänään Helmin kanssa hienon linnan, läträsimme vedessä ja teimme hiekkakakkuja. Kyllä nuo vesileikit on niin hauskoja, myös meidän aikuistenkin mielestä, hih. Vesi oli vielä todella kylmää, mutta kyllä siinä rannassa vähän tarkeni kahlailla. Ajattelimme, että jos huomenna on tämmöinen hyvä lämmin päivä, niin menemme uudestaan rannalle. Lohduttavaa ja helpottavaa, että tälle Pekan kesälomalle sattui myös näitä lämpimiä päiviä niiden kylmien ja sateisten rinnalle. Toivotaan, että kylmästä alusta huolimatta tästä kesästä tulisi lämmin ja aurinkoinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡